Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Camil ne odustaje pa Bog. Da se bavi bilo cime sem politikom jos bih ga i cijenio zbog toga.
ne zna ćamke onda šta propušta
daj mi milion maraka i prestaću komentarisat na klixu
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ova izjava nije logocna... kako osobe kazu: "mi smo ti koje smo cekali". "Kako mi mozemo cekati na sebe." Posvadjali ste se sa logikom očito !
Opet ovaj ufurani odmetnik,covjek od kojega ni rodena nema koristi,zapamtite ni rodena....
Nikad nećemo saznat šta su Ćamil Duraković i Mustafa Cerić po zanimanju.
I ja sam čekao sam sebe, godinama već. I evo došao sam sebi. Sad da još dignem 500 000 KM kredita i da spasim bošnjkački narod, ostala mi je ta ambicija!
Durakovic je jedan od najlicemernijih bosnjackih politicara,a to nije dobro!
Durakoviću lijepo vas je posjetio Hujić bošnjak koji Vladiki ljubi krst http://ljutakrajina.net/govorna-sloboda/583-zlatko-huji%C4%87.html
Hujić je prvi bošnjački načelnik u Bosni i Hercegovini koji je ljubitelj krsta i Isusa Hrista
Koja inteligencija zraci iz ove fotografije,za divljenje.... Sve doktor do doktora !!!
Sto si mucko kolu😂
Prave one papanske Bosnjacke glave
'ebo li te Edin Ramić.. Pa upropastili ste Srebrenicu,izgubili izbore,šurovali sa srbima . Povuci se dostojanstveno! Radiš u interesu SDA stranke,praviš bazu Ramiću,prodaješ se za siću i prazna obećanja. Gdje su ti ljudi 11.jula,gdje su bilo kojeg drugog dana u godini u Srebrenici?! Razmisli malo..Ne nasjedaj OPET.
Dosad gore bagre nisam vidio
Pitam se gdje sam do sad bio? Vjerovatno u ezdea
Jesam shvatio dobro-monstrumi iz sda podrzavaju novu politicku opciju koja se dici da su nezavisni?pa i monti pajton bi im pozavidio na idejama
Ćamile Haj ovamo na Ilidžu. imam poso za tebe
Ćamil Uhljeb Duraković talnije.
tačnije*