Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musliman sam ali uvoditi zakon da se ide sa posla ili nastave na dzumu je van svake pameti. Pa to nema ni u Turskoj gdje je 95% Muslimana. Sklonite vi prvo Hasana ca crne liste iz IZ pa onda palamudite o slobodi i pravdi. Ma jebite se vise,narod bjezi u Evropu sto dalje od religije. Zasto niste uveli u zakon da hodza prouci besplatno na dzenazi????. Munafici!!!!!!!
Bog da mi oprosti, ali ti musliman?
@ErikBerne ne blamiraju oni sebe,to su vecinom vjernici po zanimanju. Samo daju argument ovim drugim vjerama da pravimo vjersku drzavu. I da nas dodatno ocrne. Ako je ovo vjerska drzava neka fino kazu i rastjeraju ovo malo investitora i domace pameti. I onda pravac u rat,patnju,bijedu i stradanja. Kazu 97% vjernika u BiH,pa ko onda pokla,silova,pobi i protjera ovoliki narod u BiH. Onih 3% bezbeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Svi se naostrili, a nitko ne zna koji su uopce dijelovi ugovora i zasto je prethodilo odbijanje i koji su zahtjevi IZ-e...odlazak na dzume bez po muke pa ako se koji vrati na posao dobro, ako ne isto tako? Placena pauza? Neplacena? U svako doba? cak i kod privatnika? Milja pitanja, a nitko ne zna uvjete uopce
Ti si Camile konj
Najbolje bi bilo da je petak neradni i da se radi u subotu ili nedjelju. Al ne može jer ti vjernici moraju cugat u subotu, a maHmurat u nedjelju.
Ćamke bih posvadjo cojka samog sa sobom😂
https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Stecak
http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Stećak
https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Stećak
Čuj, pokret "Odgovor"? Ahahahaha... Ćamile, Ćamile...uhljebe neradnički....
ma camile ti i tvoja kolegica munira krezava mrs dzubrad
Ovaj Ćamil nesreća isto onaj Šepić, samo mu daj fotelje i da ništa ne radi. Gdje god da se pojavi, sve propadne. Ufati se kakvog posla neradniče jedan. 20godina si ovom narodu na grbači i uvijek prodaješ istu šuplju.
Pa možete li vi muslimani išta napraviti, a da ne miješate Hrvate i Srbe vazda vam drugi kriv i krojili bi drugima sudbine ... ne možee
Džuma nema veze s ovim, već pare i samo pare. Imovina. Srpska ortodoksna crkva i katolička crkva imaju potpuno reguliran odnos s državom u pogledu svoje imovine, prava i obaveza a islamska zajednica nema! Možda zato što ima bruku imovine, zemljišta i objekata po okupiranoj teritoriji PiSija i npr. Livna, Duvna, Govna.
Evo odblokirase me posle mjesec dana, radi vica o Bakiru 😞 a jos normalan vic bio. Sad vise ne smijem nista ni komentarisati
Ma izmišljanje tema za predizborne varke i zauzimanje pozicija. Daj malo Ćamile vrati se obećanjima da će narodu biti bolje, da će biti posla, da će svi biolje živjeti...
palamudjenje