Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Camile idi pilaj drva. Nabijem i tebe i tvoje nacelnicko mjesto
Bošnjačko licemjerje na djelu. "Moramo spriječiti da nam snsd bira bošnjake i hrvate", dok s druge strane ne vide problem što isto to oni rade hrvatima. Samo nastavite tako i rasturit ćete bih bez rata
Camke smaras bolan, sjasi covjece sta je tebi... idi trezorasu i s njim se kusuraj ili s jaranom Vucicem, samo ti cipele iz njegovog dupeta vire , postedi nas samog sebe molim te!
Camile fukaro, dosadio si i Bogu i ljudima.
Ako to bude islo preko SDA i njenih vjecitih uhljebasa Osmanovica i Softica od toga nema nista
Camil Durakovic - Produžena ruka SDA i Bakira Izetbegovića ! Kakav pokret,kakvi bakrači..pa očigledno je za koga radis i kome ces glasove skupljati po RS-u,mani šuplje.
Mislim,ovaj Camil kada bi otisao u Srebrenicu i narodu iskreno rekao koliko je novca doslo u ovaj grad nebi napravio ni dva koraka.Bilo bi mu gore nego ugriz crne mambe.Imajte covjece bar malo obraza,povuci se i zahvali Allahu sto si otisao bes lincovanja..
To ti je kad plaćaš iz svog novčanika
Greska! O tome je Alija odlucio na pregovorima 1993. na sarajevskom aerodromu, kada je pristao na razoruzanje odbrane Srebrenice u zamjenu za tzv. zasticenu zonu UNa i kada je odlucio razmijeniti cijelo Podrinje ukljucujuci i Gorazde za Ilijas, Ilidzu, Vogoscu... Kada cete narodu konacno reci istinu o dogovorenom rasturanju BiH?
OPREZ SA KADROVIMA IZ BEOGRADA: Iznenađenje je šablon koji oni koriste u svim ratovima. Ignorišite svaki razgovor sa njima koji oni pokušavaju da započnu. Sve su to neki od njihovih mnogih poteza poput bijelih figura koje prve počinju u šahu. Tako srbijanci više od 100 godina započinju izuzetno opasne specijalne ratove (posebno u diplomatiji) protiv cijelog svijeta. Primijer: četnički diplomata Stojan Novaković 1909-e.
a glupost jel to ne moze biti bez njega .. pa sad ako nisi za njega protiv bosnjaka si
Ćamile, Ćamile, niko ti više ne vjeruje, ni Bakiru, ni onom sandžosu. Idi nađi kakav pošten posao, a ne od fukare da se grebeš.
ćamil na državnoj sisi = probosanska politika ćamil u opoziciji = antibosanska politika