Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Camil smijesan ko crtani film klasicni lezihljebovic. Ko glasa za njega ili bilo koga ko ima veze sa SDA ili je ikada imao taj je dobro glup.
Kad bi dobio ovu funkciju srbovo bi bolje od Dodika ovaj obozava pare.
@BobaKotromanicBG Hahaha.."Strucnjak" Dževad ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima coek viziju.. 4 godine budzeta.. sve bi probleme rijesio
Camil je sve samo nije covjek,on nema nikakve veze sa moralom...
Ovaj nema ni trunke morala,ovaj je opasan za Srbe a posebno je opasan za Bosnjake,njemu je samo bitna stolica,on vidi u stolici zenu,vjeru i sve sto covjeka cini covjekom,on to sve vidi u stolici,samo treba biti ona zatucana seljacka budala ili graski beskicmenjak pa glasati za ovoga TRUTA........
Camil borac i protiv ruskog uticaja :))
Realno, Camile u RS tesko bih pobijedio i Zmaja od Sipova.
Camil je Naserov covjek , proslu predizbornu kampanju mu je radio Naser sta sad namjeravaju ne znam al moraju nesto mjenjati ukoliko zele dobiti poziciju u Rs-u.
Nije otkrio najvecu tajnu kandidature. Sef izbornog staba bice Munira Subasic, ekspert za marketing i politicke kampanje. Ona je Camilova Kellyanne Conway. Vjetar u ledja. Kec iz rukava. One and only, princeza Muni.
pa bolje i on neko neki cetnici
Nije bio offside protiv Nigerije!!!!!
Ne treba se vodit seljakom pricom 'bolje da nas naš krade' nego ove lopove kaznit na izborima.
koju drugaciju politiku? ovi gradili vile na poljinama a ti bi u međeđi jel? ee neemooRRee
naserov potrcko
ko je ovaj jajoglavi iz koje je rupe izasao🤔
Pa neće vam nesposobni Salkić valjda doživotno bit podpredsjednik u PC ... Nije on Tito, yebbo vas on ... Treba konačno izabrat jednog kandidata i ne rasipat glasove bez veze ... Ćamil to može i on je u stanju Duduku i odgovorit ponekad a ne samo slijegat ramenima i plakat Inzku kao Salkić
camile ženi se ideš u bolji život camilee
VJERUJEM TI ,ZENA TI JE VRH BICE NESH.....