Komentari (391)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sda jos jednom prodala srebrenicu za opcini centar
jedino da se ovi istocnjaci vrate u istocnu bosnu
Bitno je da je Srebrenica odabrala demokratiju. Sada je red da se govori i o srpskim žrtvama, ali da se ne zaborave i muslimanske.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Srebrenicani naselili sarajevo, jebe ih se za srebrenicu. To se vidi po glasovima i u sarajevu i u srebrenici.
Umorila se raja setati od mjesta gdje zive do glasackog mjesta u Srebrenici. A baka nije obezbjedio dnevnice za njihov put Ne sekirajte se, cuvacemo vam onih 3000 grobova a vi se potrudite da nekako brze navucete do kvote 8000 kad pomru i oni Srebrenicani u Americi, Sveckoj, Njemackoj i tako dalje
Zbogom, Ćamile.
Sretno , mladi covjece .
Uz duzno postovanje svim mrtvima , vrjeme je da se u Srebrenici pocne razmisljati i o zivima .
Focaci mars iz Sarajeva
Sad će po njega doći gospoDŽa Munira sa džipom da se tješe skupa u Sarajevu sa ukradenim parama ,baš mi ga žaooo mukica
upravo tako...dali ce sad MUUUniri biti dovoljno 4,000 km
Odlicno za SDA. Sada se mogu sa svim svojim kadrovima i pozicijama, od clana predsjednistva, do premijera i ministra vanjskih poslova fokusirati na razvoj opcina u kojima imaju nacelnika. A Zenicu, Visoko, Tuzlu, Gorazde, Buzim i dr. neka razvijaju njihovi nacelnici.
Haj Camile nazad u Ameriku. Ne moze se fiktivno pobijediti. Kakvi glasovi iz inostranstva. Sto nisu ovi iz SDA radili na povratku Srebrenicana, ako im je stalo do Srebrenice. Ako nije, onda je sve OK
Clinton ce njega vratiti......u kavez gdje mu je i mjesto.
Camileeeeee!
kako nece izgubiti kad je sva seljadija iz i oko srebrenice u sarajevu a puna im usta srebrenice
Ćame se nakupio donacija i velikih para u ime napaćenih građana Sreabrenice, te u ime genocida i velike nesreče, on je ovo znao, te sad može braniti Srebrenicu iz Sarajeva, kao i njegov pajdo Naser. Trebamo shvatiti da Sarajevska minder politika, gdje imaš ličnu kartu u Srebrenici, a živiš u Vogošči i Sarajevskim općinama nije bila nikakvo rješenje, tako da je ovakav razvoj situacije u Srebrenici i očekivan.
Sire se po Sarajevu koda su rodjeni u njemu a hoce da zadrze Sreberenicu sta reci nego vratiti se pa mozda i pobjeditie..lahko je pricati iz Sarajeva kako je pala Srebrenica..
Opet Bosnjo podjeljeni ..... Ok ljudi moji ovo vise nema veze sa demokratijom .....pokusavamo biti osvjesteni i demokrati ..... Ali nakon vecerasnjeg slavlja u rs i pjesama ...... Daj ba ujedinite se ....., jednu stranku Bosnjacima s kvalutetnim ljudima i samo rad svi skupa svi zajedno !!!! Hrvati ko jedno srbi ko jedno a Bosnjoooooo ????
CAMILE,JARANE,DOVOLJNO SI LOVE DEKNO. SAD U VOGOSCU,KOD SVOJIH. BICES TI OPET NACELNIK SREBRENICANA. NO SIKIRIKI.