Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se potroši na promotivni materijal za izborne kampanje? Zemlja smo u kojoj uskoro će jedva biti 2 miliona stanovnika.
Promašio si bratu temu hahaha.. gledam kakav NATO haha
onih 19% je iz biznisa prodaja narkotika?
Narod im finansira izbore,i tako im snosi troskove za medzusobnu borbu da se uhljebe na drzavne jasle i onda 4 godine uzivancije bez ikakve odgovornosti.Plata ide i ako nedolazis na poso.Zakonom sebi obezbjedili da nema vanrednih izbora i tako 4 god zagarantovane u zauzetoj foteljei pa i kad odes u penziju nastavus raduti + otpremnina i penzija.Sve u okviru borbe za svoje narode.Narod im plati izbore,bira ih a oni uzeli pare i nisu formirali vladu FBiH.
Simptomaticno je sto ne navode o kojim strankama je rijec
samo podici izborni prag na 5% da se ugase ovi kokosari i preletacevici sa jednom ili dvije ruke u skupstinama i opcinskim vijecima
Dao bi im ja k...c od ovce.. Finansirajte se sami..ko vam j..e mater
Sve sami paraziti
Čuj prihod? To je naš opljačkani novac. Zato je nama gorivo 3 marke a putevi za qratz.
Ukinuti svim strankama prihod iz budeta. Neka se finansiraju od clanarina.
A narod ocekuje od istih tih stranaka da donesu zakon kojim se ce ova povlastica ukinuti? Da li iko vidi tu nelogicnost?
Da smo krava davno bi se osusili
Sve politicke stranke se finansiraju od novca gradajana koji je prikupljen po racunima Elektroprivrede. To je javna tajna ili se neko pravi glup.
torse nase pare da glasmo za njih da nas kasnije mogu ebavat za nase pare.
Najbolji opis stanja u drzavi
Zamislite da neki mladi politicar stvori stranku koja ce se zalagati za ukidanje kantona, korupcije i sl. i koja ce bas bas da sluzi gradjanima i u kosrist gradjana ali da se u tu stranku ne mogu uclaniti politicari koji su bili i u jednoj stranci prije
Koji milioni majko mila. A mi naravno ovce
Onaj ko predloži zakon/ usvoji Zakon o ukidanju finansiranja stranaka iz Budžeta, ja ću ga prvi podržavati članarinom!!!! To će biti spasitelj ove zemlje!!!
Ukinuti finansiranje stranaka iz budzeta. Ko hoce nek trosi svoje pare pa nek pokaze da je tu zbog naroda. Ovako milion stranaka, milion gluposti. Gonite se u neku stvar.