Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama normalnima zatvorene sve granice jer zivimo sa budalama koje ne vjeruju da virus uopste postoji..
@Bolbol upravo to...
Objasni koji ste vi “normalni”? Po čemu ste “normalni” i ko vam je dodijelio tu titulu?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Zatvorite clubove i kafice pobogu, ostavite samo da rade vanjske terase s propisanom distancom od 1m kako je i najavljeno od pocetka, ovo nema smisla vise! Svugdje u Evropi u opadanju, samo kod nas bjesni virus, i zbog toga nam granice zatvorene i sve zivo propade!
Ekipa, dajte si minutu vremena i istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app na App Store ili preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao kad se sjetite ovog posta.
LIJEPO MOJE
Je to sve zarazeno od Bakirovog barjamluka...
Samo iznosite u javnost oni koji umiru od Covid 19 i to su oni kojima to samo ubrza smrt jer imaju druga obolenja i los imunitet. A gdje su oni koji svaikm danim umiru od prirodne smrti, infrakta, onkološki pacijenti itd oni ocigledno ne postoje ni za koga.......
Skupljaki uzorke 3 dana i rezultati za posljednjih 24h Ima logike
Cemu svakodnevno bombardovanje ovim informacijama? Samo nabijanje negative.Naravno da ce svaki dan biti novozarazenih.
Niko nije siguran...Balkanske prevare
Nema onog što je stalno motao kablove po klixu. Da ga nije korona smotala?
Odavno ovo nije narod nego obična nekulturna stoka, čast izuzetcima i građanima za primjer a ima ih opet hvala Bogu.
Nadam se da su teoreticari zavjere ponosni na ove brojke. Pu hebem vas neobrazovana.
Jeko medicinska sestra ???
Prestanite vise pljuvat sami po sebi, stvarno ste iskompleksirani! Sve zemlje su ovo prosle i svugdje je bilo manje-vise isto. Prosli bi i mi proljetos da nasi strucnjaci i politicari nisu imali potrebu bit pametniji od Svedske i zakljucali nas prerano. Nitko ne moze putovati, eno Britanci se ne mogu vratit kuci iz Spanjolske. Slovenci ne daju covjeku iz Rijeke da odvede bolesno dijete na lijecenje negdje u Sloveniju, cak ni s negativnim PCR testom. Sve poludilo, nismo samo mi.
@AndjaTG Nista nam se ne dogadja sto drugi vec nisu prosli, o'ladite malo. Preskocite svadbe i sahrane, manje vijesti, vise vremena u prirodi i posvetite se nekom fizickom poslu. Jos nije kasno posadit krompire, taman ce bit super u kasnu jesen. Otprilike u ta doba vise neecmo imati sta jesti ako nas opet zakljucaju. Zato manje histerije i nepotrebnih vijesti i festi a vise rada. I ne zaboravite kupit lubenicu da ne dehidrirate.
Kad nije bilo virusa sve je bilo zatvoreno, sad kad je najgora situacija sve radi normalnim tokom. FUJJ
Ponasanje poput stoke.Mentalitet pa na dalje.
Svi mi koji radimo i nosimo maske ne mora znacit da se ne mozemo zarazit tako da ne lupajte da su neki normalni neki nisu svako neka se brine za sebe.