Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuti genocidnu instituciju, tj. MUP RS-a koji ima dva cilja: prikriti ratne zločine i drugi prikriti organizirani kriminal rukovodeće strukture u RS-u.
jel ovo MUPovac nekom prijetiSad govoris o pravima, sta je sa Fatom Orlovic i njenom bitkom za imovinu!!!!!!!!!!!!
Srebrenica je vec dio Srbije. Glupe b.a.li.je nikako da to ukapiraju.
Aaaa,nece moci tako kao sto ste naumili jos prije gradjanskog rata., da Srpsko spalite i Srbe protjerate,a da propagandu o \'\'genocidu\'\' nad vama Arapskim parama platite. Niko se ne pita sta je sa genocidom nad Srbima u Gorazdu/Ilovaci. Sta je sa genocidom u selu Bukvica -Ilovaca,svi pobijeni i selo spaljeno. To su bili moji rodjaci.Selo Bukvica je kao Srebrenica.Poturci se vracaju u Srebrenicu,a moja Bukvica zarasla u sumu,jer nema nikoga da je obnovi ili da je posjeti. ZABORAVITE NA SREBRENICU KAO STO SAM I JA ZABORAVIO BUKVICU I ONDA SMO \'KVIT\'.
prekrsajne a za organizatore i krivicna prijava zbog davanja laznih podataka uzeti im lovui potrpati ih u zatvor samo suljagica ne dirati njega izabrati za ministra obrazovanja u srebrenici
ima buraz odvratniji od njega moze biti samo ognjen tadic,isto papak i fasista kao i ovaj majmun
ja odvratnijeg lika od ovog stanislava nisam vidio,papak najobicniji,potrcko dodikov
koliko ja vidim ovaj prijeti ratom..
@pero Učini mi se,da bi najbolji odgovor na Vaš komentar dao Željko Miličević,domoljub BiH,pa ću da ga citiram\" Dokle god ste vođeni eksremnim idiotizmom kršćanističkog hrvatizma,kao što su to bili M.Boban,G.Šušak,F.Tuđman i njihovi sljedbenici,dotle će Hrvatima njihova vlastita domovina biti tijesna\".
Ja po Genocidasima,zloupotreba je vratiti se na svoje ognjiste.....................
STO OVO k.litoris-x ne javlja da se K.U.R.V.A Sanela Jenkins razvela od matorog Roberta koji sad lize hevinu od neke australijanke? Bas cudno da to ne objavite jer samo su tri sstvari vazne :K.U.R.A.V.A SANELA, K.U.R.A.V.A ANGLEINA JOLI I FUZBALER DZEKO....Odmah cim seprobudite DA JAVITE OVU VAZNU VIJEST...JAH ZAMALO DA ZABORAVIMVAZNO JE I HELJP ZREBRENICA...
On je istakao da se u policijskoj stanici ne odvija nijedan dio izbornog procesa, a to što je \"proces prijave prebivališta vezan indirektno sa procesom sticanja prava glasa, jeste liberalan proces u odnosu na rješenja u drugim zemljama\". Na osnovu važećeg Zakona o prebivalištu i boravištu državljana BiH 32/01 i 56/08 - tj. člana 8a istog zakona - nadležni organ može rješenjem poništitit prebivalište... to ne važi za lica koja borave u inozemstvu... međutim - ako ponište prebivalište onda lice - NEMA PRAVO GLASA U BIH - jer nema prijavljenog prebivališta (briše se sa spiska?).... Eh sad na šta će ovo izaći - ako uzmemo u obzir da je do prvobitne promjene prebivališta došlo genocidom ?
ETO PRIJAVLJUJU SE SVI I KOJI JESU I KOJI NIKAD NISU TU ZIVJELI. ZATO HRVATIMA U BiH OVO TREBA DA BUDE UPOZORENJE STA IM SE SPREMA U FEDERACIJI. S TOGA JE TRECI ENTTET NEMINOVNOST ZA OPSTOJNOST HVATSKOG NARODA U BiH.
samo ostro...mudzahedini ne razumiju drugacije sve su to mevlidi i teroristi...i takav tretman zasluzuju
a dzeje ti to ta šumska kad je valite tolikacko jeli u jenostranstvu jel tamokane kod banje luke i ko tamorekane žnjivi slađo lažovbe li jedno
tako je falkone , ne preostaje na m ništa drugo nego da se otcijepimo . Živjela Nezavisna Bosna iz doba Kulina BAna , dosta sa velikobošnjakizmom , treba na msamo prava Bosna nećemo da živimo više sa Srpskom , odvaojimo se od Srpske .
Koja DRSKOST,kad ministar mupa rs koji je počinio GENOCID,govori o vladavini prava !