Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ако су Бужимљани задовољни и сретни, oнда сам и ја сретан због њих.
to miki samo gradi iCentre i dzamije, ne treba trg, ne treba raskrsnica, ne treba trotuar, ne treba rasvjeta, ne treba parking, ne treba park, ne treba...
14 dzamija i Islamski centar. SUper to je posao za 15 hodza. 15 hodza u Buzimu koj je haman pa selo!!! Zar to nije previse??????? Dzaba vam hodze kad nemate posla, para, doma zdravlja, obdanista, cesta, firma, doktora, hirurga, strucnjaka itd itd. od hodza se ne zivi! Pozdrav iz Austrije
@buzdovan I tebi pozdrav u tu Austriju a Buzimljani sami placaju svoje hodze, ako mogu 50 placati nek imaju 50
@Jedan iz mase to je glupo jarane, izvini. bolje stedite pa napravite cestu, skolu, opremite kabinet, osnujte zadrugu. sta imate od 50 hodza?!!
Buzimu je takva zgrada trebala i narod ju je napravio . A ovi sto bi pravili fabrike nek kupe i oni od naroda pa nek prave fabrike .
Samo vi gradite islamske centre i zatucajte narod
Ako ce biti od koristi svaka cast,a ako ce sluziti za slikanje..?
Svaka čast, nek je hairli, dobri moji Bužimljani.
Super - nemam ništa protiv, ako džematlije smatraju da im treba - zašto ne. Samo mi nije jasno sta će političari u cijeloj ovoj priči? I nadam se da vam je zgrada pristupačna osobama sa invaliditetom i energetski efikasna.
ako IZ, vakifi, i narod misle da je to najpotrebnije i da nam toga manjka da po kuvajtu trazimo finansijere nemam nista protiv, ne zezam se fakat nemam nista protiv to je to.
--- Ukupna vrijednost svih radova je milion KM. Nadasve, tu su i naši domaći vakifi koji su ugradili sebe u ovaj hairli projekat. ODOKATUVNA ANALIZA 6000 kvadrata na tri sprata je 18 000 kvadrata korisne islamek površine. To je 50 maraka po kvadratu. Nadasve je projekt hairli i očekujemo stampedo vakvih hairli prjekata širom BiH. Za uzvrat naravno i arapima HAIRLI naselja za svaki hairli objekt da se svi učesnici hairli ugrade u projekat !
Lijepa zgrada jos lijepse zastave!
Jel se popilo sta?
Čuj to islam više nije vjera sad je kultura,
Samo im je jos to trebalo,ee moj izete nanicu,zasta si zivot dao.
To će narodu dati ljeba.
@gertje 100% si upravu. ALI IMA JEDAN PROBLEM RECIMO DZAMIJA skupe se ljudi muslimani i daju novac dobrovoljno pretezno poslije dzume bude koliko ko moze daje i tako sirom BiH i vremenom se skupi novac i napravi dzamija. Sad bi ovi papci oduzeli to da prave neke ko fol fabrike i takvih ima par miliona istomisljenika. Oni trebaju se sastati svi po cenera njih milion po cener 10 miliona i naprave fabriku ali nece!! Oni vise vole prazno laprdati