Bivši visoki predstavnici
0
"Butmirski proces izaziva nadu i zabrinutost"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
braco smrdi , ovo je neki lukav plan , radi vam se o glavi dizi te se na vile i lopate hahahaha
raja, samo malo sabura. 2011. ce se moc podigniti pare koje je orocio hare u arapskim bankama. sada mozemo dizati samo kamate. ali, cim podignemo glavicu, ide ukidanje genocidne tvorevine. genocidasima se blizi kraj, ni manje, ni vise. vrijeme je BIH4EVER!
ja se ne nadam,... ali sam i te kako zabrinut Dodik
najbolje bi bilo da ih ostave da cekaju... ali jadnicke su njihovi narodi pljackom doveli u pat poziciju... pa sad u ime njihovih naroda koji su ih obrukali moraju da se ponizavaju pred bjelosvjetskom \'\'elitom\'\' .. ipak bi bilo najbolje da im niko ne dodje... a onda, kad se expertni tim sam sa sobom dogovori, i krene nazad kako i zasluzuju ko po..ani, nek pokupe sa sobom i svoju bh marinetsku vladu, kojoj je svakako potrebna pomoc i podrska za kretanje... nije lako koracat u cipelama za dva broja vecim i najskupocjenijoj svjetskoj kreaciji od ludacke kosulje.... moguce je samo specijalnim charter-minder-fotelja manekenima, namijenjenim za modne piste pacijentima sa extremno posebnim potrebama, poput bilta, pedia i ostalih clanova posade visokoletecih migova m16.
@ Pipo.... nekakimatereti.....
ukinite sve sto je odbranom bosne ostvareno , ukinite ENTITETE, DAJTE SLOBODU SVIM NARODIMA, KO NE ZELI TO NEK IDE ... DAJTE JEDNOG PREDSJEDNIKA, UKINITE NACOINALISTICKE STRANKE, AKO NE MOGU DA SE DOGOVORE MAKNITE IH SA VLASTI... DOVEDITE SVOG COVJEKA KOJI CE BITI APSOLUTNO NEUTRALAN.
Mllorade, dobro se drži, uz tebe smo i dušom i tijelom! Bosanski Hrvati
Pipo, Takvi kao ti - pa puta 3 - su DEMOKRATSKI izabrani americko-evropski dezurni predsjednici podmetnutim ratom RASTROJENE \'\'DRZAVE BiH\'\' , (dokaz - medjunarodni sud - ZLOCIN i \'\'KAZNA\'\') po istom operativnom principu - \'\'Operacije Sarkozi\'\' - koja opisuhe banalan primjer kako CIA DEMOKRATSKI bira predsjednike tudjih drzava. Ovi su dosli sto nas vole? Dosli iz ljubavi prema mirnoj i prosperitetnoj drzavi BiH? Nista se ne desava slucajno, pa poslije njih slijedi izborna, a za njih i njihove bh predsjednike i njihove bh politicare - dobitna, obilno plodonosna izborna godina.
Jedna Bosna i jedni bosanci!
jedna drzava, dva entiteta, tri naroda, cetri pi.ck.e materine....
pun sam nade ukidanje viznog rezima se blizi ulaz u nato sve je tu samo malo formalnosti,pa taman i pare koje je hare orocio u arapskim bankama da uzmemo i da za svu lovu kupimo najsavremenije nato oruzje i budemo svjetska sila broj 2 odmah poslije amerike BIH4EVER!
napravite zastavu! zamislite da je americka okrenuta naopacke, pa bombardovali bi nas veceras.
Nama nije potrebna evropska nego Bosansko Hercegovacka drzava sposobna da funkcionise sama bez stapova za PODMETANJA izvana od podmetnutog RATA do podmetnutog ENTITETSKOG glasanja - ali cipele za dva broja vece i LUDACKA KOSULJA NISU po mjeri ni jednog BH naroda , nego po mjeri VASIH americkih BH predsjednika i politickih lidera - americko-evropskih pomagaca usmjerenih protiv BiH i svakog njenog koraka naprijed., odnosno LOZENJA na uzajamnu ratnu vatru tri KONSTITUTIVNIA naroda, na kojoj se grijete svi od arapske nafte, preko ruskog plina do afganistanskog kokaina.
Ih, nadu i zabrinutost, tolko ste nas dosad za-li da sad imamo samo ravnodusnost. A sta ste VI uradili ko visoki predstavnici da do ovakvog stanja ne dodze? Ja mislim da ce te ukinut entitetsko glasanje tek kad napravite i treci entitet i na entitete prenesete SVE vaznije funkcije. Bice onda bujrum, eto vam funkcionalne drzave kojoj je ostala samo fudbalska reprezentacija. Od ovih nasih lopova jedino su gori ovi medzunarodni, sam Allah zna kolko su se oni para nakupili sve ko vodec brigu o ovoj jadnoj BiH.