Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halooo politicariii! Nas obicne, postene, mlade ljude ne interesuju \"interesi\" za koje vi kazete da se borite! Hocu platu 2.000 EUR, hocu da vozim auto mladji od 5 godina, hocu da idem na ljetovanje u neki pristojan hotel, hocu vikendicu na planini, zelim miran i lijep zivot zasluzen mojim trudom! Molim vas da navedene tacke uvrstite u te pakete o kojim raspravljate!
Ne truj nas jos vise sine, crn ne bio, ne siri to zlo iz sebe. Kako to govoris sine, da ti mama procita o jadu bi se zabavila jer te ona nije ni naucila tolikoj mrznji. Ne crni mi narod srpski dijete drago.
Vi ste obicne zatrovane kenje mater vam mrtvu. Nadjite prvo sebi lijek, izlijecite se pa se vratite na portal konjusari odakle god da ste. Ma vi niste gradjani drugog reda vi ste seljaci.
Hoćel bit uštipaka sutra, i jel đabni ulaz na tu priredbu ??
Neće Butmir ništa riješiti.Smrt BIH živjela Srbadija.
Svi vi kojim se puca, slobodno otkopajte puške i noževe naoštrite ... ja se sa vama neću klat .... ovaj put pichim odavde, ali za uvijek! Zaboravit ću odakle sam i ko sam! Evo već pričam engleski: Nationalist suck my dick!!!!
evo bosnjaci spremaju rat, lijepo je da o tome otvoreno pisu. samo nek se smrema za dva fronta ovaj puta.
Ajte vi kući. Mi ćemo završiti posao. SMRT BIH SLOBODA RS
Beretku shijem od nane i dede krijem....
zvanicno otkopavam puškice iz baste... i haubicu ispod šupe ;)
Ma Dodik i Hare su tim iz snova ... Necemo mi sa njima hajra nikada vidjet! Samo njima odgovara da se da se ništa ne mjenja ... Ne mogu samo da vijerujem da u 21 vijeku, u nekom kutku svijeta, još uvjek postoji mala grupa političara, či je primarni interes da osiguraju svoju egstenciju, a narod koji ih je izabrao može k... da liže! Nisu krivi oni, kriv je narod koji ih bira i koji voli da im k... liže
Dajte ljudi, pa moraju i Steinberg i Bildt neku dnevnicu zakacit, garant im nisu male dnevnice za BiH. Vidjecete da ce doci bar na jos jedan sastanak za 10ak dana.
RS + IslamBosna + HercegBosna = mirna Bosna Valja li mi ova ;-) @ne valja ti pura. Pravoslavna Srpska + katolicka Skutorska + IslamBosna bi mozda i islo. Ali najbolje je bez religija.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/na-bebi-iz-dagestana-se-pojavljuju-reci-iz-kurana/456118.aspx
Hajmo ih rusit! mozes demokratski na izborima ili nedemokratski silom ! :D :D :D