Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drag vlasi , jesteli prepoznali znacenje ova bitna 4 podrucija koja niko nesmije ignorisati???? tako je!!! nestanak Genocidne tvorevine manjeg entiteta bosne i herzegovine takozvane republike srpske ( a vidi imena i gooovana hahah)
Sta je ovo, ebo te, pukla tikva izmedju Pipe i usa???
Vuk dlaku ne mjenja.Staje mislio i radio prije misli i radi i sada a i ubuduce. Samo naivni ocekuju neke promjene.Promjene ce doci kad se mi promjenimo. Kad svoju sudbinu uzmemo u svoje ruke, a ne ocekujemo pomoc od drugih.
U srijedu, na RTS-u emisija \"Svedok\", gost Milorad Dodik. \"Kako ce ko proci od tri naroda u naguravanju oko Butmira\"???
Pitam se jeli iko od studenata imao cipele na nogama i zasto ih nisu upotrijebili, ovog vrljavog PRIJATELJA BOSNE TREBALO JE SA PAR CIPELA POCASTITI!!!!!!
BiH je drzava inata,prkosa,izazova,proturijecnosti,mrznje,jednostavno to je drzava koja prkosi svom neprijatelju,svome mrzitelju.Tim prkosom i inatom ona unistava svoje neprijatelje,narocito unutrasnje.BiH da krila svome neprijatelju,otkrije ga,pusti ga da zamase tim krilima,a onda mu ih sasjece,ne sabljom,nego snagom prkos i inata,snago svoje postojanosi,snagom onih koji je vole,snagom njenih predaka,njenih cuvara i kukaviclukom njenog neprijatelja,kukaviclukom djavola ugradjenog u jedan genocidni ,zlocinacki,nacisticko-fasisticki naroda.Bosna,zemlja cuvana i branjena ljubavlju,prolazi kroz jedan teski period,ne samo za Bosnu,ovo je period u kojem cijeli svijet zeli da se obracuna sa preostalim zlom koje se zove SRPSKI NAROD,genocidan,zlocinacki,fasisticko-nacisticki, jednostavno zvijeri u ljudskom obliku.
Al zato VI IGNORISETE nasu drzavu!STA STE URADILI odkad ste primili u vasem birou suprugu Avde Palica naseg pukovnika kojeg su ratko mladic i njegova krvolocna banda koljaca UBILA zvjerski? Pozvali ste je samo na saslusanje i UMIRIVANJE poteza TUZBE protiv srbije! Sve mi vise licite na jedne saveznike faisticke srbije,KAD Pipo napise NESTO TO JE CRNO NA BIJELO! Ne vjerujem vam vise G-ne English a ko PRVO u vasem butmirskom mini paketicu nema nista u korist drzave Bosne i Hercegovine,samo jedan preradjeni Dayton! BiH4EVER!
Regija nije talac nikoga, regija ide dalje. Drzavna zajeBnica zvana BiH je talac bosnjacke tvrdoglavosti i gluposti. Nema veze inatite se vi i dalje i psujte okolo kev kev kev. Karavani prolaze bosnjaci laju.
Da je do Bosne svi bismo zivjeli u miru i rahatluku....prolistaj malo istorijske knjige pa ces vidjeti da je ovdje bilo tolerancije prije nego li su vama u Americi indijanci smetali...pa ste ih klali...istrijebili.....
MRS U P.M.! Regija je talac jednog covjeka koji sve skupa vuce za nos a vi se pravite da to ne vidite....Ne svanulo ti majmune ignorantski! Staoptuzujes ovu napacenu zemlju, guzi je ko i kako stigne....