Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A STA SE TO PROMIJENILO PA JE ODJEDNOM PROHVATLJIV???? CINI MI SE DA SI PRODAN TIHICU, CINI MI SE DA HOCES NEKU MALU DJEMAHIRIJU ZA SEBE I AKO TO MI NECEMO
Za njih je sve prihvatljivo kada im se izdiktira od strane stranih politicara. Kakva drzava takvi politicari mislim prvenstveno na bosnjake. Dodik je jedina svijetla tacka u tunelu.
Džaba što sve prihvata kad niko drugi neće ništa da prihvati.Nema potrebe da se bojite, ostat će ovako kako jeste sa tendencijom da ide ka još gorem.Ne terba biti vidovit pa da se pretpostavi kakva nas \"lijepa\" budućnost čeka.
bice onako kako Dodo kaze...
@oscar Potisujem i dobro si shvatio sta se desava,JADNO jarane jadno.... BIH4EVER!
\"\"\"To znači napredak. To znači bolje od postojećih rješenja. Ovim paketom niko ništa ne gubi, ni Republika Srpska, ni Bošnjaci, ni Hrvati. Ovim se ne narušava dejtonska struktura BiH, ali dobijamo efikasniju i funkcionalniju strukturu\", kazao je Tihić\"\"\" TIHICUUUUU o cemu ti ovdje AAAA???Genocidna tvorevina mora bit ukinuta da bi NASA DRZAVA mogla FUNKCIONISAT! Jadni jadni jadni i jadno!OD tebe SE VISE NICEMU NE NADAM!AMA BAS NICEMU POZITIVNOM VEC izdaji I UNISTAVANJU BOSNE I HERCEGVINE! BIH4EVER!
Upravo tako..Treci i treba da bude..Tad ce tek da profunkcionise funkcionalnije..Neznam cega su se samo prepali???Jedino sto nece moci da odredjuju drugima nikad vise...
neka je..i..sta onda..drugima nije prihvatljiv..ti ga i dalje prihvacaj..Samo nisi sam na srecu...Nije tvoje da ti odredjujes ko gubi,ko dobiva..Poklopi se tim klempavim usesima i mrs...
Jedini covjek koji vodi mudru politiku ...
\"Ova baba ce nas unistit\'!\"
Nije 200 000 nego 90000000000000000000000000000000000000000 \"Međedu\" jedan
Neka Gargamela, nek´uziva jos malo dok ga neko k´o fol jos za sta pita.. Nek´i on ovo par mjeseci sto mu je preostalo komentarise i iznosi svoje vidjenje situacije.. Jos malo pa on pada u dubok zaborav, to su mu poslednji trzaji.. Za njega je pcelarstvo ili ribolov, jok politika..
kad vas je toliko poginulo i protjerano, onda vas sad nema ni milion u bih? HRVATSKI ENTITET NEGO KAKO!
Sulejman Titic = Carl Bildt Za Bosnjake isto zlo.
IZDAJICA OSTAJE IZDAJICA