{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Butik u zgradi Vijeća ministara otvoren bez naknade

12.11.2012. u 20:24
51
28
Butik u zgradi Vijeća ministara otvoren bez naknade
51
Butik u zgradi Vijeća ministara otvoren bez naknade
Foto: Forum Klix.ba
Nakon što smo objavili vijest o butiku koji već nekoliko dana radi u Zgradi prijateljstva između Grčke i Bosne i Hercegovine, u kojoj su smještena pojedina ministarstva Vijeća ministara BiH, dobili smo odgovor i od Službe za zajedničke poslove institucija Bosne i Hercegovine.
"Na zahtjev Samostalnog sindikata državnih i policijskih službenika i zaposlenika u institucijama BiH, sudskih vlasti i javnih ustanova BiH dopušteno je, da se u dijelu hola Zgrade prijateljstva između Grčke i Bosne i Hercegovine, izloži određeni broj odijevnih artikala i predmeta od galanterije, u periodu od par dana, i to od strane prodavača s kojima Sindikat ima ugovor o kupovini roba na rate, kako bi se izašlo u susret zaposlenicima institucija BiH", naveli su iz Službe.

Napomenuli su da je dio prostora u kojem se odvija prodaja ustupljen bez naknade te da se time ne ometa redovno odvijanje rada institucija u navedenom objektu. Firma koja je dobila saglasnost za butik je Adi Pro iz Zenice, a to nije prvi put da se na ovaj način prodaje roba u zgradi Vijeća ministara, budući da su i ranije pojedine firme na sličan način prodavale tu svoje proizvode.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: