Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo postala moda zadnjih godina, svako seni daje za pravo da pametuje o vjeri. Kreteni odjebite, reis je taj koji ima pravo glasa i niko drugi. Ne pravite kalifat od bosne, uzece nam i obo 20% evroplkani koje smo ionako skupo platili.
da ''zakolju'' i žrtvuju egoizam WTF?
Opppa vidi i selefije su pocele da nam predikuju u javnom prostoru
Svaka ti casto profesore. Ovako nesto se ocekivalo od Reisa.
Nisam poznavao tradiciju, poslije klanjanja dzenaze voljene osobe i pod šokom hodza pruzio ruku da mu dam para, tog momenta mi se sve okrenulo i skonto sam da je ateizam najzdravija opcija. Mislim da je Islam ipak istinita vjera koju nazalost iskoristavaju i oni koji bi trebali da je u lijepom svijetlu prezentuju.
Svim Bošnjacima muslimanima želim Bajram šerif mubarek olsun! Da ga provedu u zdravlju i rahatluku! Tako je dragi reis ef. i baš zato ću čim te vidim sve ti u lice reći pa se ti crveni koliko hoćeš, a reći ću samu istinu u vezi nekih stvari, a istina je ta što je Bogu draga."Reci istinu makar i gorka bila" (Hadis)."Najbolji džihad je reći istinu u lice nepravednom vladaru.” (Hadis).
Prvo pelcovati hodže protiv egoizma i ostalih marifetluka.
Lijepa poruke vrlo prevrtljive osobe koja ne stoji iza onoga sto prica
Konacno pametna i svrsishodna rijec!
Ovi i slični njemu bi bili idealni za reklamiranje neki masinica za oblikovanje bradi... Kakvi nogometaši i bakrači, njega za manekena
Mi u Bosni smo izmislili Ego, to nije ljudska prsksa ssmo Bosanska
a jucer u trgovinama ne mozes prici do kase,isto ko pred bozic na zapadu,znaci trosenje,konzument itd