Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno je nije natjero.. Nego je sama pristala. I sad ce lezat zbog toga... A te maloljetnice (cast izuzecima) oblace se ko da su starlete, sminkaju se i vrte guzovima, i jedva cekaju da ih neki stariji zasmeka... Od 14 pa na dalje nisu mentalno stabilna djeca. Sve je to uzrok loseg odgoja. Da su je roditelji odgojili ne bi se to desilo. Ovo nije silovanje da se razumijemo.
@JackLondon a sta on kao zrela ličnost uopšte radi sa curicom?
@ JackLondon Sigurno je nije natjero.. Nego je sama pristala. I sad ce lezat zbog toga... Sigurno ONA NJEGA NIJE NATJERALA da ON svoje seksualne prohtjeve zadovoljava na njoj , DJETETU OD 13 godina !!!!! Ama bas za svako silovanje koje se dogodi u ovoj je.enoj BiH budu okrivljene zrtve silovanja (zene , djevojcice i djeca ) i to od upravo ovakvih seksualnih manijaka kao sto je ovaj JackLondon. Pa nije sama sebe silovala nego ju je silovao neandertalac pa neka i odgovara za to !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Je3o svoju mamu bolesnu.
@MiloradIzetbegoni ti si bolestan
Joj 'muskaraca' majko mila..kresnuti dijete od 14 godina i nije to pedofilija? Sama pristala? Kakve pedofilcine..cccc...
lijepi stari siptarski obicaji
Definitivno drzava u problemu sa pedofilijom u porastu ,kazne se trebaju HITNO poostriti !
Musliman sjeme mu se zatrlo pedofilsko
Ne vidim u cemu je problem ako je djevojka sama pristala na to. U slucaju da je natjerana onda bi mu se trebala cuna odsjeci
Koja djevojka 13 godina ? retardu! Sta ona zna ni svi zubi joj jos nikli nisu! Kakvi ste vi to muskarci da vam je glavni prioritet isprazniti m*da nije bitno jel djete ,zivotinja....Da ste normalni nasli bi sebi djevojku prikladnih godina za svoje potrebe? Ma fuj pedofilcine!
Doticna gospodjo ovo se ne odnosi iskljucivo na ovu objavu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mala kurvica, to je tek pocetak. Buduca starletica.
Mama ti je to kad te je takvog pedofilcinu odgojila!
tebe trebaj gejevi da trpaju bar 29 godina pa ćeš i ti da budeš curica
Svakako da osudzujem ako je bilo prisiljavanje.
Izgrednik je bosanski katolik, zaposlen u drzavnoj instituciji za odgoj i obrazovanje.
dobro i? kaj si htio reči?
@Hektor [rekoh kaj sam mislio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo kitu odrezat
Jesu li ovi sa klixa normalni? Staviti sliku (arhivsku) na ovaj tekst koji nema nikakve veze je sa ovim slucajem totalno degutantno! Sliku ovog golfa,plus sa tablicama.....PLJUC!!! Da je moje,ja bih vas tuzio matere mi!
Poslati momcinu da handri Zukica u Zenicu..
U zenici ga odma u zatvor.
Ne podrzavam ni njega ni nju.ima 14 godina .Zna sigurno sta je seks.Nije je tjerao i udarao i silovao.Kada vidim danasnje curice od 14 godina lose mi.to minjak furka na anu nikolic avu karabatic i rastu i sminke tona.a tek nacin na koji pricaju.I on lud ali ako je nije tjerao treba ga pustiti.Sve su cure krive.Danas slabo ima cura sa moralom
Cim njoj viri cuna iz ociju djaba sve, a zensko takvo genetski vidi dobro auto a jos lizalo, a pogotovo ovo mladje, sve ovo postaje divlje jer drustvene mreze stvaraju novi stil zivot.
Yebo te zivot kakvih komentara ima na klixu SIPA bi samo s njima godinu dana imala posla😂