Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO JUTRO KOLUMBO, TREBALO VAM JE SVIMA 20 GODINA DA SHVATITE DA BOSNA I HERCEGOVINA NIJE DEMOKRATSKA DRZAVA.....I TO SU NEGIRALE CAK I AKADEMSKE ZAJEDNICE, ZATO SAD IMATE SITUACIJU GDJE JE VLAST NASILNA A NEMA MEDJUNARODNE OSUDE.....
Opet ovaj korumpirani Fule sto voli sastanke iza zatvorenih vrata i bez medija.Fuj gadi mi se!
Zadnji Ustav BiH je usvojila 1974. godine (knjiga od 235 stranica). Sada je na snazi Deytonski mirovni pakt, sa aneksom 4 (list papira sa tri rečenice) kao ustavom.
Bravo kralju... to zna i daunovac od 6 godina.
Joj što me nerviraju više...udomite sve kojima se ovdje ne sviđa i eto...
"Putuj Evropo,nemoj više čekati na nas..." :-D
Ma jebe mi se vise za Evropu daj da Ustav ispunjava prema nama zakonske odredbe i da vec jednom po Ustavu krene da se zivi ovako nikad do zivota doci.Kakav je takav je Naš je.
nemoj .ebat zdenka, pa znaju europljani kako funkcionira i kako je složena jedan višenacionalna ddržava, ali zašto to nije tako posloženo u bih, e to je nagradno pitanje...
Ako to Miroslav (đubre) Lajčak kaže, onda to mora biti tako! On dobro zna kako se radi protiv Bosne.