Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije neki dan onaj manijak sto je zgazio zenu na Alipašinom postao zamjenik direktorice Bristola a ni je nikako odgovarao za taj udes. Dakle no novčano ni kazneno. Postupak obustavljen. Biće dan kad ce nas "elita" postrojavati uz zidove jer neće znati sta će od sebe. Ovdje samo jedna revolucija pomaže.
arijana recite vi koje ubica kad već znate ko je
OBRACAM SE DIJASPORI NA ZAPADU DA SE POVEZE SA OMLADINOM BH I DA IM POMOGNU OKO NAPUSTANJA OVE MAFIJASKE DRZAVE.NEMA ZIVOTA U BH,VIDITE OMLADINO DA VAS NIKO NE POMAZE NITI KOGA INTETESUJU VASI ZIVOTI
Jeste da je glupa ali je makar ružna
kako god ružno zvuči ali uhapsiti Arijanu i Muriza zbog prikrivanja dokaza , svugdje na svjetu ako neko zna ime osobe koja je počinila najteže krivično dijelo a skriva ga , to je saučesništvo, a onda je na policiji i tužilaštvu da istraže te navode. U suprotnom ovo je kao što naši političari pred svake izbore malo zakuhaju
Sjeme joj se zatrlo dabogda se raspadala a ne mogla lijeka naci fuksa odvratna
Prevljak se svalerao sa Alisom i ona ga ostavila. Nije mogao izdržati ljubomoru i poslao neke klosare da mu priprijete. Prevljak na snimcima hotela sa Alisom pa su isti obrisani jer su svi visokorangirani članovi SDA. Bake i Sebija zataskali na KCUSU preko svojih debila. Zataskavaju Sebijinu diplomu a svako zna da ne postoji, a da ne zataskaju ovo. Dajte molim vas.
Pa kazite nam eto vi ko je ubio Dzenana. Ko da gledam sedmu sezonu Twin Piksa. Ako znate ime ubice i imate dokaze zasto ne kazete? Zato sto je unosnije trgovati sa njim. Od kasirke do zastupnice u dva koraka. Je li tako Arijana? Jednu godinu krivis narkosa Camparu za bratovu smrt, iduce si sa njim na izbornom plakatu. Zao mi je Dzenana, ali mi se njegova porodica gadi
Pogledajte ovu facu..sve vam se odmah samo kaze...
Ovo nema veze sa pravdom, porodica se davno prodala politici i Konakoviću. Moju podršku više
Kazu SDOOo portali i njihovi lideri...oni nisu jedni od nas...Nista sveto nije,poganije sorte ljudi nema
eto joj prilike da kaže s kim se to Dženan naguravao i ko ga to nije htio ubiti
samo naivni vjeruju da ce iko odgovarati ... nazalost :(
Nip-ovci daleko su izbori rano ste ppceli sa kampanjom. Ili ste dobili upute da odrzajetw stanje da se narod ne uljulja.
U banana drzavi sve ih oslobode za ubistvo, pa ih onda zovu na tzv. razgovor.. Sa zakasnjenjem od 7 godina…
Slučaj Memić mora imati svoj epilog zbog bosanskog društva i države. Ubice i pomagači ne smiju proći nekažnjeno. Isto i za slučaj Davida Dragičevića.
Žao mi je Dženana i svih na pravdi Boga ubijenih ljudi, ali i ova mu je sestra više pretjerala s iskorištavanjem njegovog imena.