Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu iz BiH se u zadnje 2 godine iselilo 180.000 ljudi,a od 1 marta ukidaju se i vize
@trahana Preciznije 183.000 samo preko radnih dozvola, a na to slobodno dodaj jos najmanje 200.000 zene i djeca, porodice. Osim toga nije za 2 godine vec samo jednu godinu. Znam licno tacan podatak za Sloveniju 32700 radnih dozvola samo za tu malu drzavu izdato radnih dozvola u prosloj godini i to do Septembra. A akobogda 1 Marta stampedo u punom smislu te rijeci.
Troprstaška diktatura! Šta sad zabranjuju. Anticivilizacijsko mjesto zaista.
Pozivaju se na Statut, a do sad nema koji zakon nisu pogazili. Od Ustava do onog ljudskog. Kad egzorciziraju drustvo od velikosrpstva, cetnika, narko-boseva i korumpirane policije... onda se tek mogu baviti statutima.
Boze koliko smo mi zaostali i scim se mi zanimamo a propadamo ko muda kroz gace!
ROKAJTE SE VLASI!!!
Tako je. Drkaj ga Rambo strasni. Nek se svi poubijaju da mozes sam da zivis. Tooo Rambo barabo!!!
@turbofreak Điksone
jarane kod nas je politika postala pitanje zivota ili smrti , a sve to sto je direktno povezano sa sudovima i parama