Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"SDA i HDZ su osovina zla": Fuad Kasumović
i jesu od rata pa i u rati i nadalje, jel Novalic i vlada FBiH i.marku dala za Zenicu i popravku kotla. kao i za ogrev. sve ce uradit pa i narod napatit samo.da pokazu da Fudo ne radi
cuj Kozlica ''Ovo je jedan od projekata koje je radila SDA posljednjih deset godina'' - zar treba tu jos sta dodavati, deset godina rade a nista nisu uradili i jos uvijek bi da razvlace i opstruiraju... puna podrska Kasumovicu!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta ovaj Spahija Kozlić priča? On je profesor filozofije koji se izjašnjava kao ateist i koji sa profesorom Nezirom Pivićem (koji je povjerenik SDA za Zenicu) samo hoda po kafanama i alkoholiše se a onda pred izbore ide na džume, naziva selam kome stigne i klanja svaki vakat. Kakav licemjer mati draga ...
Ev gledam ko je sve tu i odmah me glava zaboli. 😉
A ko do sada izgradi ovu infrasturkturu po Zenici, da nije možda sve Fudo? Šta je to on napravio za vrijeme ovog mandata i šta će napraviti? Ima li gdje nekih rezultata, osim što javno napada gdje koga stigne, a i sam je do jučer bio takav kao što napada te i gori! Zenica je dobila doček NG, a Smetove i klizalište smo svi zaboravili. Možda se ove godine grijemo bez probleme ili je ovo najgora godina do sada? Ja ne vidim rezultate. Djela, a ne riječi!
Nas grije nacionalizam...
MA OVAJ KASUMOVIC JE UBLEHA I MISLI DA CE SDA TRCATI DA ISPUNE NJEGOVE DOGOVORENE BIZNISE.
u opcinskom vijecu grad zenice najmanje zenicana, neki od njih nisu ni znali za grad zenicu, a danas u opcinskom vijecu
E fudo, hajmo pricati o vodovodu a to sto ti grad nema grijanja na minus 12.... ma to su mu sve namjestili,...
ovaj ekrem čosić je mene lično kontaktiro telefonom pred prošle lokalne izbore da popunim kockice pored njegovog imena na glasačkim lističima tamo gdje je sda zaokružena kao stranka. to praktično i nije neka izborna prevara al jest moralna. mislim ako ljudi nisu glasali za tebe nemaš pravo tražit da ja zaokružim umjesto njih da bi ušo u viječe zenice. al eto opet se nekako uguro u viječe.
Ostrije, Fudo, jos ostrije...
Dragi Fudo, upucat' ćete neko..
će te*
pa nije bitan k'o JFK 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gledaj ljepote smanjio im je gradonačelnik troškove grijanja :)
Hmmm... Jel' Fudo bio u SDA? Jest. Je li muzao i SDA i državu koliko je mogao? Jest (al' vala nije ni prvi ni zadnji). Je li mu se kampanja zasnivala protiv SDA? Jest. Je li sad pod lupom javnosti i ovih "ubleha" iz SDA? Jest. Po meni, čovjek u takvoj poziciji može raditi samo poteze koje mu građani Zenice neće zamjeriti. Tak da Fudo, samo meti. A ako pojedeš ono što si rekao, i prikloniš se nazad SDA onda ćemo znat da si go*no i to ono pravo.
ZENICA,TUZLA,SARAJEVO PA DAJTE VISE KRENITE U TABANANJE SDA BALIJA
tuzla hehe,sta oni sda ima sa tuzlom...sda u najmnogoljudnijem kantonu citaj 1 milion stan. nema ni kilometar autoputa za koga oni rade za bosnjake koje, gdje?
fudo prosvjetitelj ... veliki SDA majstor do prosle godine
Jedino rješenje za građane Zenice da uzmu stvar u svoje ruke.Kad je vjećnik iz Zenice protiv vode koja treba njemu ženi djeci nema se tu šta više pričati i raspravljati.Takve ljude treba na javni linć kao primjer.
linĆ?!! :))) bukvar u ruke!! treba vas seljaĆine linĆovat... jest vam Fu-do ulio silu, a Ćobanijo?
kad kaze ubleha je dosta, to je fudin pokušaj da malo sebe opere :)
radi li kod vas grijanje :)