Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivimo u vremenu gdje korupcija vlada....
100%
Uz poštovanje prema žrtvama ubijenih ili neubijenih , ali vise stvarno prica u obadva slucaja znamo ko su ubice ali vam necemo reci ? Sta imate vi izgubiti pa negovorite imena ubica ? Izgubili ste djecu nesto najvrednije , i tajac od vas evo vec 8 godina ili sami ne znate sta se desilo ili vas razvlace za ubiranje politickih bodova.
ma.haj ti vlahu mars
Ma hajde vise... sve smo mi to birali, manite se patetike, sutra kad se naspavate novi dan, zaboravite sve nepravde, neki nastave raditi na papirima da pobjegnu iz ovog pasjaluka, neki rade za crkavice dzaba 7 sati, a neki gladuju, dok oni sto im je famelija u politici fino zive i odrzavaju to stanje ko bakterije u plesnjivom mlijeku, haj vozdra beskicmenjaci... nema ovdje napretka ni pravde zbog ljudi a ne politicara
Postovani Davore, Murize, zasto se cudite odluci suda. Vidite u kakvoj najljepsoj ali najtuznijoj drzavi zivimo. Kadija te tuzi, kadija ti sudi. Zar ste ocekivali drugaciju presudu, na zalost. Da li cete ikada istjerati pravdu iako znate cijelu istinu...tesko za sada. Ovdje je greska u svemu jer je nas sistem napravljen da se moze tumaciti ne kako jeste i mora, nego kako ko zeli. Stiti se zlo, nepravda, laz, kriminalci, ubice...katastrofa!
Danas, ko nikada do sad, me stid drzave u kojoj zivim.
Upravo to, prozivamo sudije, tuzioce, stranke, vlast, drzavu...a svi sa sebe skidamo licnu odgovornost za ovakav nakaradan sistem u kojem zivimo, uvijek nam je neko tamo kriv. Ovdje je drustvo zakazalo, niko drugi.
Ako vec znaju imena ubica zasto ne kazu?? Da li se boje ?
@BosnaPrkosna123 jesi li sam napisao ova saopstenja sto ih lijepis na svim clancima na ovu temu, ili si ipak toliko pismen pa si ih sam smislio i sad udaras copy-paste?
JE LI OVO PRAVOSUĐE KOJE SUTRA OBILJEŽAVA DAN DRŽAVNOSTI?? SVE NAM ZELENA BAGRA UNIŠTI, ISTI SUDIJA KAO KOD OSMICE FUUUUUJJJJJJJJJ