Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A hoce li ovi kantonalni zastupnici PRIMATI plate I dodatke dok se ne izaberu novi
Ne kaki Ademe, svi znaju da vi ne živite od plate.
VIDI TI TO...ZA NERAD I pretvaranje glavnog grada u mahalu i kasabu hoce ministri vecu platu...alal vjera SDAOVCI....
Sva sustina naseg glasanja od Dejtona do danas je da "narod" (a cesto i brojaci) izaberu kome ce u narednom periodu omoguciti da ugrabi fotelju i ko ce da odlucuje o TENDERIMA tj kome cemo dozvoliti da se preko noci obogati na "legalan" nacin! Sva ostala prica o opstanku nestanku ugrozenosti napretku razvoju povecanju plata penzija ku.cima palcima .... je cist shupljak
Mafijaaa kradljivcii!!!!
Pinže - mafijaška familija! Svi redom, bez izuzetka!
SDA sticenik gdje si sta ima, sta mi radis. Kretenu jedan covjek trazio da ne povecavaju plate iducoj vlasti, jel ti citas ? Vidim Comor do jucer coban i ko fol efendija, a danas klima glavom dok mu vrh SDA salje poruke na telefon kako ce postupiti.
@F3NOMEN.nTx. Duša draga, kako je samo boleciv i uviđavan. Da i ti nisi jedan od njih, mater ti bjelokapićku i tušilovsku?