Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto Pudaricu a ne Lagumdziji, pa zna se ko je glavni u SDP-u
SDP na slijedecim izborima gubi 100% Ovim potezom su izgubili birace koje su pridobili na proslim izborima.
SDP u Sa kantonu 25% SDP u Tz kantonu 30% SDP u s.bos. kantonu 17% SDP u Unsk. kantonu 20 % U Banjoj Luci u rangu stat. greške oko 0% U Grudama oko 1%, stat greška slabovidih baba. Nešto vas crvenih km.era i nema baš puno, ako opet krene nj.esra mogli bi vi dobiti najviše batina da ne kažem biti kolateralna šteta.
POTPIS
A ko je ovaj Buric, ima li gdje biografija njegova. ( Ne smijem vise nista citati, sve neki neobjektivni tj subjektivni tipovi). Da, molim Vas biografiju, hvala. Zapravo ovaj Buric mi je totalni anonimus.
Nevidjeno puta da SDP-ovci USKRACUJU prava ljudi koji VJERUJU u svoju vjeru i svoju drzavu. Samo me interesuje zasto je trebalo i koja je KORIST da se ukine zbrajanje ocjene iz vjeronauke sa ostalim predmetima. Ja nevidim niti jednu korist, naprotiv, ateistima ili pak nevjernicima (kako u medijima popularno kazu građanima) niko nebrani da kada dijete upise u skolu da se izjasni da nece predmet vjeronauke, pa zasto bi to bilo problem za roditelje koji ZELE da im dijete uci vjeronauku i da bude ocjenjeno iz iste. Kada je Semiha Borovac bila na vlasti nema ko je nije pljuvo i neznam ti sta vec prico o toj zeni, a sta je sa ovim krmetom sad? Nikad gora situacija u Sarajevu nije bila. Svaki dan je neko zboden il upucan. Pljackaju se banke svaki drugi dan. Sta radi taj covjek? Jok nemaju rjesenja za staje u kanatonu, al ima se rjesenje da se ukine polahko ukine vjeronauka. Ja dosad nisam cuo da je ijedno dijete iz mekteba ili crkve zbolo jedno drugo, naprotiv.
NEKO GORE RECE ZASTO SE OBRCA PUDARICU A NE LAGUMDŽIJI. PA NE SMIJE, DA BI SE ZLATKU OBRATIO MORAO BI BITI NAJBLIZE U LJUBLJANI. A ODAVDE JOK. CVRSTINA I KARAKTER JE JACA STRANA AMETA BURICA. O IDENTITETU DA NE GOVORIMO.
Pudaric je dobar covjek... lik i po!!!!
SuljOOgići vrOOti se u Podrinje nOO selo odOOkle si i doš\'o
buricu Vi ste jedna obicna, pod sumnjivim oklonostima obrazovana budala, Vas vokbular i kolumne treba prijaviti RAK-u one nisu satira one su bljak Vas treba na linc, Vi ste gospodine Buricu jedno obicno neradnicko govno, koje bi na guzove love konju jedan neotesani
Sho je ba najgore Ahmede niko ti ne vjeruje
SARAJEVO X COM=sdp
U BIH JE NA SCENI NAJCRNJI ATEISTIČKI FUNDAMENTALIZAM. RIJEČ JE MENTALNIM ODRONIMA KOJI NE POIMAJU DA JE I ATEIZAM VJERA ODNOSNO DA SU IZ NJIHOVE PERSPEKTIVE VJERNICI U STVARI NEVJERNICI I DA SDP POPUT VEHABIJA ŽELI DA NAMEĆE LJUDIMA SVOJU VJERU. I TO JE VJERONAUKA, ZAR NE? RETARDI KLASIČNI, POPUT OVOGBURIĆA.
proslo jeto divno vrjeme kad smo vjerovali u teoreme da je barem ponekad sa-x relevantan portal sad se vidi da su samo sdpovski portparoli, jadna je drzava u kojoj kad svaka nova partija dodje sve mjenja, pa dosli sda pa prisiljavaju sve da uce vjeronauku, pa dodje sdp pa prisiljavaju sve da je ne uce, ovom prilikom izgleda da sdp je sfatio da je sda uz hsp ns i brojne druge ublehaske stranke lijepo se poltronski uvuko i da ga zato treba nagradit, kad ce neko istupit il najavit da istupa ko u francuskoj iz politickih struktura i pozvat narod na demonstracije, kad ce se neko odrec neke od svojih brojnih plata i pausala, a svi neznamjenljivi, ne cuh da neki pekar, tokar, inzinjer, mljekar, stocar, ljekar kaze da je nezamjenljiv, a politicari svi nenadoknadivi od sela do drzavnoga vrha, boze mili, kako da se organiziramo dal po kantonima il opcinama da nam svi nezamjenljivi ostanu gjde treba, a sve je moglo bit da se djeci omoguci da ko hoce uci a ko nece neka ne uci vjeronauku...
Recite Ahmedu da procita od Harisa Pasovica komentar !
BRAVO BURIĆU TREBA MAKSIMALNO PODRŽATI MINISTRA PROTIV MANTIJAŠE SVIH BOJA OD ONAKVIH KAO CERIĆ KAČAVENDA I INI NEĆE NI DJECA NI ODRASLI NI VIDJETI NI NAUČITI NIŠTA DOBRO NI NORMALNO
druze generale ja sam zlatko lagundzija slucajni prolaznik