Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da nema blesimetra koji može izmjeriti koliko lud trebaš bit pa da slaviš i veličaš jednog ratnog zločinca osuđenog između ostalog i za genocid . . . ???
Ja mislim da nema blesimetra koji može izmjeriti koliko lud trebaš bit pa da Slaviša i veličaš jednog ratnog zločinca osuđenog između ostalog i za genocid . . . ???
Jbte oni su kolektivno bolesni. Vjerovati u lazi koje im plasiraju mitomani vele srpstva a ne svojim ocima moze samo maloumno bice
Neka se odrzi neka djikani pokazu cijelom svijetu ko su..
Zamisli ti ljude koji daju podršku onome kome se sudi za ratne zločine. Ogavno, bez komentara!
i onda se Perice pitas sto gubite izbore za izborima .Ta vasa uvlakacka politika prema Bakiru i Sarajevu vam se vec uveliko obija o glavu ,ali vasa glava ,vas problem.2018 ako cenzus predjete bice dobro ... Zivjela Republika Srpska , jedina slobodna teritorija u okupiranoj Evropi ...