Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, po cijeloj BiH trebaju se rustiti ilegalni objekti sistematski.
@ivo.kuroishijin Ne bi ostalo 1000 objekata u cjeloj državi kada bi porušili sve bespravno izgrađene 😁
Sta sve nije bespravno u ovoj drzavi. U Sarajevu po naseljima nekad svi električni stubovi (bandere) bili metar izvan privatnih posjeda, a sad svi metar unutra. Bagra bespravno izasla, jedva jedno auto prođe ulicom. Da je pravde trebalo bi po katastru sve vratiti nazad kako je bilo.
@sapacha U Sarajevu po naseljima nikad nije ni bilo električnih stubova već se struja radila podzemno, to je plod bespravne gradnje u novijim naseljima i brdima oko grada.
Džaba vam je krečit. Šteta je nepopravljiva. Zapadni Mostar - Istočni Goranci. Istočni Mostar - Zapadno Podveležje
nije problem što se ruši nelegalno, problem je što se legalno ne može dobiti dozvola. osim onih što masno potplate administraciju
ruše buraniju
sve rusi a kaznit treba ko je ovo dozvolio i inspekcije koje uzimaju mito da okrenu glavu...
Kako bih ovo dobro došlo sarajevu, očistili bih pola grada. Ponovo bi Sarajevo počelo da lići na grad.
dobra vijest... samo deri lopove. Steta sto nije i u drugim kantonima tako. U mom mjestu i nema gradjevinskog inspektora gradi kako ko hoce nekidan covjek u po grada napravi sebi parking na vodotoku serbez isto ko da je njegovo.
Najmrze su mi garaze po sarajevskim mahalama i iznad terasa 🤯
Cetvrt vijeka poslije rata jos stoje rupe od gelera na zgradama. Ko da je snimano negdje u Afganistanu.
pa što ste im dali dozvolu da grade.nisu vlasnici krivi.zakon kako i kad kome paše.e pa ne može tako.
@KupujemJabuke jesi ti glup, ćorav ili se droogiraš? xD
Boze sacuvaj ruse objekat visine mozda 4m i narod se normalno krece na metar od objekta i kad se zlo desi bice nismo krivi
Sve nosioci Europskih vrijednosti
Neko nije dao kovertu