Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ti je onaj uhljeb rodjen 93.. Sda kriminalci
salkice, gdje si se ti borio i šta si oslobodio uhjlebu sdo-ovski, gdje ti je onaj "sposobni" isprdak rođen 93, zato sdoooo ide u zapećak na slijedećim izborima .
Pa ovi otvoreno priznaju da se HVO u BiH borio za Republiku Hrvatsku, a ne za Bosnu i Hercegovinu!
G. Bukvareviću, šta je sa nama hrvatima koji sđo bili u ARBiH.
Salko jbtiiii mamu onu u P.! Objavi spiskove i donacije! Objavi i svoje levate koji su spickali pare od udruzenja koje si ti sa njima pravio! Sad i onih 1370 000 hoces da razjebes sa njakim zadrugama??? Lopove jedan!
"Učesnici sastanka otvorili su i temu o zajedničkom nastupu u pretpristupnim fondovima Evropske unije po projektima iz oblasti boračko-invalidske zaštite."?????!!!!!!!!! Jbteeee zivot pa nije moguce???? Jel to i EU ima za borce projekte?????!!! Cuj jos pristupni fondovi??? Maaaa dajjjj ovo nije normalno jbteeee zivot!
Ma koji HVO? Pobjegli iz rata na pocetku samom, a poslije ih HDZ-ovci, Martin Francesevic i Borjana Kristo uvodili u spiskove i davali im braniteljske mirovine. Vjerovatno lovu primali za to. I mostarsku ljekari su bili umijesani u to i davali im potvrde o laznoj invalidnosti. Mediji su o tome podrobno izvjestavali. Samo proguglajte: Francesevic, Borjana Kristo, HVO, mirovine, ljekari...
Dajte ih nama iz Armije na liječenje, brzo ćemo ih opravit.
@MusaBozadzija k nozi..
Lijeci se ti pakasu kod psihijatra, a ustase nek se lijece u Hrvatskoj..
Ja sam Ministre da se prije izbora da na uvid Javni registar branitelja. Zašto se istnski borci i RVI solidarišu sa nazovi borcima uvedenim u prava na osnovu samovlašća STRANKE.Tu mislim prije svega na sve stranačke kadrove uvedene u prava, nazovi organizatore,PL, dragovoljce , zelene i ne znam kakve sve beretke.Također da se razjasni situacija o uništavanju dokumentacije o borcima ARBIH i TO koja je pretvorena u falsificiranu digitalnu arhivu.
Potpis!!
Dugogodisnji uhljeb koji stiti par privilegovanih borackih organizacija. 290 000 boraca bilo u ratu sa sad ih je 570 000 hiljada. 1000 borackih udruyenja umjesto da se svedu na dva ! sram ise bukvarevicu..zbog vasih ideja i loseg rada ova drzava propadai zato mladi odlaze jer ne zelite pojednostaviti sistem i prikazati relano stanje stvari..ali ne mozete jer su i vase ruke u medu !
1600 udruzenja.....
Salko eboti oni mamu....oni se borili protiv ABiH a ne protiv srba...kad kazem oni mislim na hercegovce skutore
@spreca nema psovke sve ide kako treba i kako je normalno..mi smo svi jadnici i bijednici koji smo bili u rukama jedne lude ideologije i politike..
Na sta je ova drzava spala. Vojnici vrs primaju penziju- agresori, hvo vojnici takodjer- u nekim djelovima bih uzp. Cak i autonomasi penziju primaju. A vojnici arbih gladuju. Znaci hranimo one koji su nas napadali....
Jbg jarane sad. Hajmo malo realno sagledati cinjenice. Kao moze arbih biti agresorska vojska u svojoj zemlji !? Jel mozda arbih djelovala po Kninu ili Nišu ? Al zato jesu hrvati ubijali po Mostaru i srbi u Prijedoru.
Jbg jarane sad. Hajd malo realno cinjenice sagledaj.Jel Arbih djelovala u Nišu il u Kninu !? - Nije. Al zato jesu srbi po Prijedoru i hrvati po Mostaru ubijali....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)