Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA bacanje predizbornih ''bomba''
Hebem i vas i vaše zakone od kojeg koristi ima samo jedan dio boraca ,a ostali nikakve koristi ,a imali sreću da ostanu zdravi i čitavi.
...a ovi borci što rade uvalili se u kredite pa su i oni došli u stanje potrebe.
Lazov
Ne lazi
vi iz sda nista nikad niste ispostovali,prema tome,ne kenjajte
Jasno je da boračka prava zavise od finansijskih mogućnosti i borci nisu uzalud tražili ukidanje finansiranja fantomskim boračkim organizacijama. Znači prvo to treba da se usvoji pa da vidimo koliko je to "para", a pošto je federacija viši nivo vlasti, treba da ukine i finansiranje boračkih organizacija i iz kantonalnih i opštinskih budžeta!
Buva pederu
Svi koji su bili u ratu imace penziju nizu zbog toga sto im se ratni staz racuna kao 0 KM dakle ako si bio u ratu osudjen si na minimalnu penziju. Zato svak ko ima ista u glavi bjezi odavde glavom bez obzira jer ne zeli da krepaje sa 300 maraka penzije, da ceka 180 dana na ultrazvuk itd..... Ovo je definitivno dno dna
Bukvarevicu lopovsku SDAovsku mamu ti qarnem..
sva ta "prava" kad staviš na gomilu ako imaš šta stavit i to za "povlaštene" kategorije" ne vrijede 50% troškova jednog grobnog mjesta. borci za zemlju u kojoj se neće moći bez da plate globu ni sahraniti
Sigurno ga je i Patkovic posavjetovo,,za milion,,. Hebo ga savjetnik i,,obrnuto,,.
A zshtjevi,,pravih,,boraca SDA,majmune..😎
Pakujte kofere polagano i ti i tvoj savjetnik Patković.....
Cuj prednost pri zaposljavanju? Gdje? Ne mozes privatnika natjerati da uzme koga nece. U drzavnoj sluzbi radi samo mrtva stela i 20 milja. Onda dodatak, ako nemas prihoda? Znaci ja koji radim i prijavljen sam na PIO nemam pravo na nesto sto me sljeduje ako radim na crno, a steceno po istoj osnovi - ucesca u ratu. Dalje, imbecili iz udruzenja treba da traze dodak na penziju jer dok se sve ovo zavrsi, svi cemo biti za penzije.
Izračunali da nas je takvih boraca najmanje.
a lazni borci