Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece da ukinu boracka udruzenja jer su tu SDA lezihljebovici i njihova glasacka masinerija.
Pa kako bi onda uzimali pare od boračkih udruženja. Kriminalac do kriminalca.
Koji ste vi kriminalci iz SDA.Sad si potvrdio sam
Pa kako ce biti kad je 150 000 SDA-ovaca tu.Ne ide vam to u prilog smoto smotani.Zalosni ste
Naravno, ovaj monstrumčić Velekvislingovog ivera, Princa Kuge, smatra da je bh-kvislinškokriminalna vlast bogomdana i, potom, imenuje legalnim isključivo ono što je ta vlast uzakonila. A uzakonila je i 600 000 branitelja te terorističke vlasti. Smrt terorističkoj vlasti! - Živjela demokratska BiH!
Lopovi i izrodi. E vala ste se četnici ispromašivali ko niko nikad
Nije zakon bogomdan, te treba kvislinškokriminalnoj Agenciji onemogućiti zaštitu kvislinga i kriminalaca, po hitnoj proceduri. I ne samo kvislinga i kriminalaca iz boračkog uzorka bh-populacije, nego i kvislinga i kriminalaca u sudskoj, zakonodavnoj i izvršnoj vlasti te i među poslodavcima, tj. (po)ratnim profiterima.
znaci puno toga se krije od javnosti.podrska borcima da istraju do kraja
Koga ovi iz SDA prave budalama ...ljudi koji su umirali po Austriji, Švicarskoj, njihove porodice su po povratku u BiH dobijale status porodica šehida, samo zato što im je neki rođak bio komadant i blizak vrhu SDA...zbog takvih porodice istinskih šehida i borci koji su uspjeli preživjeti ne mogu ostvariti svoja prava...
Dakle, dragi borci za sve vaše probleme krive su Opstine i Kantoni. Zato i imamo najbogatije Načelnike Opština i uvezani sistem tolikih boračkih udruženja i bogate predstavnike boraca.
Pa normalno da neces objavit, pola ih je lazni koje je tvoja straka ubacivala zbog glasa
Logike u pi.ku materinu ,nije im po zakonu zbog zaštite i detiteta ,ne sekirajte se vi za moj identitet ,moj identitet znaju do sad i Amazon ,i Banggood ,i Wash preko kojih robu naručujem.
Hajde ne prdi hebo te otac uhljebarski ,da mogu legalno ostvariti prava ne bi ni izašli na ulicu.
boje se da se kriminal ne otkrije, mafija vlada borackim udruzenjima, El Bake mu tako naredio!
Doci ce vrijeme ...kada se budu mijenjali "zakoni" a takvi kao ti saginjali sr po kpz ovima !!!!