Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo čovjek za primjer: zlatni ljiljan, svaki dan je bio na liniji ( linijama ) u rovu učio od jutra do mraka,završio fakultet u ratu u rekordnom vremenu,, prije završetka rata ( prije Daytona ) uspio magistrirati i odmah poslije ratra doktorirao. Pa kako mu odbiti ''perke''
ne lupetaj borci ne stoje iza vasih udruzenja gdje lopatama uzimate pare dok za pravog borca ne dodje ni fening,nego patkovica i drekovica za ruku i strajkujte sami protiv sebe
ne usvojit..bukvarevic i boracka udruzenja samo isisavaju pare iz budzeta !!! pravi borci sute.... i nisu placeni..ovi zive od naseg novca a ne rade nista.... kad usvojite jedinstven registar i jedno boracko udruzenje tad cete biti neko i nesto..ovako ste u rangu sa politickim uhljebima i kriminalcima... jedno udruzenje i jedan registar...da svi budu jednaki !
Zsucite rukave, neradnici - ili pokupite prnje i pravac zapad. Borili ste se za aliju, bakira, sda, arape, erdogana....
Kakvi jadni borci majku vam jebbem parazitsku. Rat zavrsio prije 22 godine (za neke i prije) i vi jos odate okolo sa zeHelenim beretkama na glavi, patikama na nogama i maskirnim uniformama kao neke aveti.
Vlasi smrde.
Ko poljska hala.