Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedžad Ajandžić, primitivni KOS-ovac i seoski prevaranat je na početku agresije na RBiH prijetio građanima Sarajeva. To su vojni kadrovi koje je instalirala kriminalna organzicija SDA: http://depo.ba/clanak/79566/ajnadzic-je-1992-iz-lukavice-porucivao-da-ce-spaliti-pojedine-opcine-ako-ijednom-njegovom-vojniku-jna-bude-falila-i-dlaka-s-glave
Jesi ti normalan sta pises i pricas? ako nisam ulazio u kakve akcije bio sam u rovu i linija se nije dala pomjerit to ispade mi sad sjedili kod kuce
@EmirSSuljagicspahic Šta si ti odbarnio konkretno ? Srebrenicu iz sepeta ?? Evi mi smo ovaj grad , u njemo je smješten server da bi ti koji si šeljago u njega mogao da sereš po njemu !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
čovjek koji je bio u ratu od prvog do zadnjeg dana nema pravo na jednu marku mjesečno osim ako je stranački uhljeb. to je sazetak bukvarevicevog zakona.
Isti si ko i ona
SVI GENERALI ARBIH ,GUBE SVOJ ZNAČAJ(i stvarnu KOS-ovsku ulogu) UKOLIKO SE PRIZNAJU BORCI.... BORCI DEMANTUJU SVAKOG GENERALA POJEDINAČNO,JER SU IMALI USTVARNOSTI MIZERNU ULOGU I ZNAČAJ....(DOKAZ su bitke i organizacija ARBiH kojju je narod i samoorganizovane patriote 90% uradili ...!?), fuuujjjj GENERALI I LABUDOVI......!!??
BORCI NEPOSJEDUJU MATERIJALNI DOKAZ DA SU BILI U RATU ...???? TO JE SVE FIKCIJA OD KAD SU DOBILI DEVIZNE KNJIŽICE,ODNOSNO PLAĆE OD RATNOG UČEŠĆA...??!!! SAMO ONI KOJI IMAJU DOKAZ-POTVRDU OD DRŽAVE DA SU BILI U RATU (od tad do tad),IMAJU MOGUČNOST DAZAKONSKI OSTVARE NEKA BUĐETSKA PRAVA,NAKANADE....!? OSTALO JE FIKCIJA ,KOJU PRODAJU SDA,SDP,HDZ isl.
Sroljo USVOJILI ste BEZ HDZA I MILKE MILIĆEVIĆ I IZBORNI ZAKON !! mogli ste i BORAČKI ! Imena stranaka: SDA, SDP; SBB; DF !!! Eto vam bišnjačkog patriotskog bloka !
Niko pametan ne konta Bukvarevića, jer boracki zakon treba da predlazu borci a mora biti u skladu mogućnostima drzave i ustavom. Niko nije trazio petnaest tacaka zakona vec tri ili cetiri od toga je druga interesantna koja drzavi stedi novac, to je prestanak financiranja udruzenja koja osim sto sluze za pranje novca, sluze i da zavadjaju borce a to vlada koristi kao mehanizam za kontrolu.
Imamo mi i plate od 150 eura mjesčno , veće su u VIejetnamu i Sjevernoj koreji ! U skladu sa mogućnsotima države. :)) Borci sus tvorili ovu vakvu državu i USatv a obećane su im za ZLATNE KAŠIKE A NE OVO !
Kedes gov*a!!! Daj jednom saslusaj sta ti se govori pa slrojo zakon! Guras isto sr*nje vec 4 godine od zakona i kukas ma druge kako su krivi! Ti si nemoguc muflone i takvi kao ti koji misle samo na sebe i prodaju maglu ostalim! Ides u istoriju kao nesposobnjakovic i lezihljebovic!
pa ja jelkica se pita, kakav foadil, on je dvorska luda,
Privatni Borci SDP SBB DF NB ti je svima jasno!
Javna ce ti biti mAAma na protestima, no sikiriki pronacemo i tvoju kucicu na selu! Reci i ukucanima da nam naprave Tursiju! Mi dolazimo, a vi SDA levati cuvajte prag svoj :)
Privatni Borci SDP SBB DF NB ti je svima jasno!
A gdje su drzavni borci????? ahhh da oni su u trezoru, na drzavnim jaslama i institucijama, jel to?
Ne prebacuj loptu ti si problem.
pa sigurno da blokira kadar HDZ a i min.finansija a ko postavi i daje te pozicije cijelo vrijeme samo HDZ, pa SDA koja pristaje na sve ucjene i kompromise na stetu svojih bosnjaka a u korist uskostranacki interesa sda... zato ljudi i znaju gdje je problem... sda je izgubila kompas, kao i sbb koji je u koalic.sa snsd,hdz... ali i sdp koji ce rado koalirati sa snsd a hdz i tu ce naci rjesenje.. sve ista bagra...
@3BvsCCCC Ne znam jbg.......ja ispuca mali milion metaka i kontam jesam li ja dusman ili ti?????!?????? Mora da sam ja i ovi slicni sto protestvuju, a ne TI i SLICNI??! Ma ja mi smo levati, upravu si.
SELVEDINE BULBULE IZAĐI IZ ĆUZE I MLATNI OVOG BUKVAREVIĆA JEDNOM PREKO PIZDHE!!!!!!!
Šta sad borci treba da krenu na hrvatske čimbenike ?? Eno nek ih bojovnici tuku ako na to ciljaš bukvareviću ALI NEĆE JER JE NJIMA BILO DOBROI I PLAĆENO IM JE MNOGIMA DVA PUTA IZ HRVATSKE I BIH !
Komandant izdaje Srebrenice Naser Orić u izjavi datoj turskom kolumnisti za pitanja Balkana Ayhanu Demiru otvoreno je podržao turskog predsjednika Recepa Erdogana uoči vanrednih predsjedničkih i parlamentarnih izbora koji će biti održani u nedjelju, 24. juna.