Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Š'a se ba vi papci iz Federacije javljate, pa vaši ne mogu da se konstituišu, bošnjačke i bosansko-građanske partije znaju samo da jedu govna, zavaravaju ovaj narod jefitnim populizmom i izjanđalim patriotizmom, dok bjesomučno izvlače javni novac. Alo ba Federalci, pokolopite se ušima.
"dva papka"......malo brate, malo......😉.....imamo mi papaka na izvoz.....
zeljka nije papak ona je dva papka
U jednom entitetu "papci", u drugom se mijenja etnicka pripadnost zarad fotelje. Iz licnog iskustva, Brcko distrikt je najbolje mjesto za zivot u BiH. Razlog: ljudi ne je.bu ni 5% nacionalnost.
al u k.... .juce bio...bosnjaci ne postoje tamo pasha moj
sve papak do papka
Pa nije zar da više vjerujete svojim očima nego njoj.
"Transvestit i dva papka" Nova bajka u izdanju Vlade RS. :D
ovo nije normalnu,ova da kaze gdje su vam dokazi a na autenticnom snimku se sve cuje,za bilo koji sud na planeti autenticni snimak je nepobitni dokaz,najjaci dokaz
Znači nije dokaz što vidimo i čujemo nego što Cvijanovićka kaže hahahahahahahahaha. E komšije Srbi ne najj*** smo i mi i vi.