Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da smo svi zaboravili na hrvatsku agresiju na RBiH, a posebno općine Bugojno i G. Vakuf!Za vašu informaciju, ova crkva koju uvijek prikazujete kad pišete nešto o Bugojnu je ostala čitava u toku te agresije, premda su je Bošnjaci mogli uvijek srušiti, a sve džamije su bile ili uništene ili ozbiljno oštećene. U bugojnu tradicionalno žive ustaške porodice, koje je Tito protjerivao iz Splita i drugih dalmatinskih gradova, a ustaška uporišta su bila velika na Kupresu, G.Vakufu i Bugojnu za vrijeme II svjetskog rata. Većina katoličkih porodica na ovim područjima baštini ustašku fašističku ideologiju.Prema tome, molimo vas, da ubuduće ovu crkvu, koja je simbol agresie i ustaških zločina zamijenite nekom ljepšom slikom grada heroja-Bugojna, da ne vrijeđamo žrtve fašizma.Hvala!!!!
Pa sto ocekivatiod kasabe gdje hoda ulicom 500 ratnih zlocinaca a Policija leti na Ajvatovicu u zrak.A Ministar razbije strazara pred bolnicom.Eto vam sad Bugojno kakvo ste sebi oslobodili.A znate kakvo je bilo za Kokana....