Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebiga, ne moze se na dvije stolice sjedit\' ili je gradjanska ili je islamska ne moze oboje da ga yebes nesto srbima i hrvatima pricate kako ne zele gradjansku bosnu, a vi je u korjenu sjecete poistovjecujuci armiju bih sa muslimanskom vojskom i uvodeci islamske obicaje u sve ceremonije
PA ni jeda n skup bez Hodza i vjerske zajedice nemogu da vjerujem, A gdje su vjerske zajednice bile od 1941 do 1945 da li su bile sa partizanima ili ..... A drzaveboze sacuvaj. SDP jel i vi bez hodza nemozete.
350 mudzahedina dobilo spomenik ?! cudna mi cuda