Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma treba pod hitno ukinuti sve ove kantone i svu \"pratecu\" administraciju koja ide uz njih, smanjio bi budzet Federacije za preko 50%, garantujem!!!
samo 350 KM regresa?!!!,opštinska administracija u Konjicu je sebe počastila sa 800 KM regresa,da bih se paraziti odmorili od nerada:(((
Ovo je pravi potez ako sad kanton ne bude rezao na kulturi i obrazovanju... mislim da nije bilo potrebe da se postavljaju oni plocnici na Vilsonovom uz ovoliki kokuzluk... a samo gore ispalo setaliste... jos su unistili oni stazicu za trcanje, pa sad ljudi moraju trcati po betonu, sto izaziva ostecenja koljena:S:S:S:
kantonalna ministarstva sa ogromnom administracijom iscrpljavaju federalni budzet entiteti su politicki problem ali kantoni su hronicni razvojni teski hendikep za fderaciju