Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde nam malo ispričaj: kako se petlja sa kaloričnom vrijednosti plina poslije ovolikih pojeftinjenja?
samo naprijed
Vazda ste vi znali upravljati prihodima tj. trošenju tuđih para. Jedino ustvari i jeste sposobni za to. Dobro,još za neke stvari ste sposobni,ali ne bih sada o tome. Rek´o nam je Fadil. Jadni li smo s vama.
Gospodine Konakovicu, u toku je priprema tuzbe moje firme prema javnim komunalnim preduzecima i tvoje vlade KS zbog koje cete biti u gubitku jos dodatnih cca 5 miliona! Nadam se da ovo citas.
Maloprije sam licno saznao za ideju stvaranja SARAJEVSKOG HOLDINGA tacnije: otpustanje svog TEHNICKOG VISKA, a pogotovo menadzmenta vecine komunalnih preduzeca. Svaka cast ako Konakovic SKINE SA LEDJA GRADJANA majmune!
i meni se svidja ta ideja extra je
Istina, samo je finansijsko stanje Zagrebackog holdinga katastrofalno jer je u minusu vise od milijardu Eura. Samo je dug ZET-a za tramvaje i autobuse oko 300 miliona Eura.
...kolika je ovo nesorta ljubi ga deda.
na faci mu se vidi koliki je intelektualac