Nebojša Radmanović
0
"Budžet BiH je predimenzioniran"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvik je drzavni budjet bio veci od entitetskih, a sad zadnjih godina obrnuto, zasto i kako moze entitetski biti veci. u obadva entiteta placaju porez sva tri naroda.... nima nista bolje do dobrie puske..
Genocidni smrdi, budite ponosni sto je OHR jos tu, jade dabica prohjekat mora nestati zajedno s njim.
Ja fakat oni su izvorno SERbi
Da ovako mali narod kao sto su srbi moze ovoliko da sere ne moze covjek da vjeruje! Cudo!
se vi nasih fesica
srpska strazo pjenite li turski hamali pjenite pjenite i nista drugo vam i ne preostaje
cuti breeee inace cemo da te bacimo lavovima u pionirskoj
li vi genocidasi ista podrzavate. Vi mislite kocenjem svega i svaceg da tako unistite Bosnu ali providna vam ta politika, kad je niste 90-tih unistili i podjelili sa onolikom tehnikom mislite da cete sada..... Necete fasisti necete nikad uspjeti sad cemo vas mi prcati kao turci sljedecih 500 godina
Neka toj iamginarnoj \"bosni\" bude budzet i 100000000000 mlrdi al neka muslije zaarde pa odvoje mi Srbi nemamo protiv nista ali imamo protiv da muslije od RS traze da im puni budzet a muslije u Sarajevu da sjede i lovu od RS crpe. Odjebite vise bagro izmetslamko-turska-arapska -smrdljivo-lojava.
Šta će Bosni budžet ? To ćemo mi blokirati čim ode OHR.
glava ti je predimenzionirana stari alkoholicaru.....
Pa vidi se da u predsjedništvu uskoro istiće mandat.Do sada buđet nije bio prevelik a sada kao jeste. Na sve moguće naćine predstavnici SNSD-a opstruiraju povratak izbjeglica pa i na ovaj naćin. I još se kao pravi štedljiv i moralan.
se malo odvadi i da se vama u pc malo da ionako ste truhli
Predimenzioniran za tako malu glavu, kao što je tvoja. Toliko puno nula u broj + još jedna nula(Radmanovič)-To jeste prepuno)))