Komentari (309)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje za klix.ba: Sta je cilj ovog clanka? Pokazati koliko ima homofoba i raznoraznih manijaka na vasem portalu? Pa zar to svi mi ne znamo? Pokazati da je vecina ljudi u BiH (a i na Balkanu) homofobna? Sve mi to znamo, zar ne? Da zakljucim, sexualna orijentacija je privatna stvar svakog covjeka i to komentarisati je, u najmanju ruku, nekulturno i nepristojno! Sramota!
Ambasador je javna licnost i mora se znati a naravno imati mogucnosti komentaristi kao i sve ostalo sto se radi kod javnih licnosti ( pjevaci, glumci, politicari itd itd) Zato ne seruckaj bez potrebe
@pingu Niko nikome nista ne namece. Da si se malo vise skolovao a ne bjezao sa casova biologije naucio bi se da je homoseksualnost sasvim prirodna a samim tim i normalna pojava. Ako uporedis ”ispoljavanje” seksualnosti medu homoseksualcima i heteroseksualcima u npr. filmovima, novinama itd. uvidjeces da su ovi drugi nerazmjerno vise zastupljeni tako da to sto govoris nema veze sa stvarnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sljedeće godine vijest: 'Ambasador žrtvovao karijeru i porodičnu idilu i pobjegao sa Božom Vrećom u Foču'
bas se raduju nashe domache pederchine
Izađimo masovno na izbore i glasajmo, samo, za kandidate pod posljednjim brojem na svim listama koje su naš izbor.
e ovo je pravi dupelizac... a ne kao ovi nasi
hahahahh zamisli sve poturcene konjusare koji 5 puta sedmicno idu u americku ambasadu na 'brifing',..koji ce se MORATI svaki put rukovati sa likom koji drugom liku drka i pusi qurac ..ono...iz dzamije drito na orijentaciju u americku ambasadu kod pedercine
Poenta je ta da vi posrbljene vlaske cige Karpatlije pusite quuurac Putinu ,maltene svake sedmice, a polizete dupe ruskim ambasdorima svake sedmice.
Fino nema sumnje da ce da bude velika podrska bh lgbt-ovcima....
Dace Dodik guze samo da ga skinu sa crne liste XD
Popravit će nam se odnosi sa Srbijom...i oni imaju Brnabičku...a i Srbiji sa Amerikom!
Bakir dobiva redovno u paksu
Bice prasenja americkih pedercina….ubij siptarske svinje smrde
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Mirsad Hadzikadic #MH2018 - https://www.youtube.com/watch?v=cXosZ0YCiB4 #novaBiH
Budi iskra - 2018 Hadzikadic! Hadzikadic2018
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Jedini kandidat za Predsjedništvo koji nikada nije ni jednu jedinu marku uzeo iz budžeta je Mirsad Hadžikadić. Neki kažu: 'Ne želim Fahru, pa ću glasati za Šefika.' Drugi opet: 'Neću Čovića, pa ću glasati za Komšića.' DOSTA!!! Kada ćemo prestati da glasamo PROTIV i početi da glasamo ZA? GLASAJMO NAPOKON ZA NAJSPOSOBNIJEG!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Oktobar? Hadžikadić! https://mirsadhadzikadic.ba Neki kažu: 'Ne želim Fahru, pa ću glasati za Šefika.' Drugi opet: 'Neću Čovića, pa ću glasati za Komšića.' DOSTA!!! Kada ćemo prestati da glasamo PROTIV i početi da glasamo ZA? GLASAJMO NAPOKON ZA NAJSPOSOBNIJEG!
Bosnjaci trebaju da izaberu nezavisnog kandidata za Predsjedništvo profesora Mirsada Hadzikadica, dosta ste nas palili nacionalizmom i lažnim obećanjima o radnim mjestima koja stvarate raseljavanjem omladine. #ijasamiskra
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Čovjek daje NADU, priča o budućnosti, ne vraća se u prošlost, ne priča o sukobima, priča o dogovorima. MIRSAD HADŽIKADIĆ za Predsjednika BiH! https://mirsadhadzikadic.ba I neka je izasao iz emisije na FTV-u i sasuo im istinu u lice!! Momenat iz emisije na FTV-u: https://bit.ly/2R4aoGC