Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično, pronašli smo smještaj za 5000. Šta će biti kada se prostor popuni? Nastavit ćemo popunjavati Polietilenku, Krajinametal, Šipad, Kombiteks, Žitopreradu... i dalje, sve dok raspolažemo s adekvatnim kapacitetima. "Na sreću" imamo ih dovoljno i za 100.000 migranata. Pretpostavljam da ćemo s njima zamijeniti domaće koji su iselili u EU?! Moram biti i ciničan i sarkastičan jer oni koji su odgovorni ili ne vide i ne razumiju problem, ili neće da ga rješavaju...
Volio bih znati da li se u ovoj zemlji bilo šta planira, analizira, koordinira, donose li se bilo kakvi zaključci kako i na koji način se suočiti s problemima, kako ih riješiti, kako adekvatno djelovati? Mi smo nespremni na sve, na poplave, na požare, na migrante, na zapošljavanje, na iseljavanje mladih, na liječenje, na povećanje cijena goriva, na povećanje standarda, na korupciju, na nepotizam, na kriminal.... radi li ovdje iko od svih silnih vlada, skupšina, parlamenata...
@MehooPudlica Stari, nemam namjeru da te uvrijedim ali ti očito imaš neki problem, nekada je pametnije ne pisati ništa. Ako možeš da mi pojasniš ko je to "mi" (nastavićemo sa smještajem migranata po....a onda ćemo se orijentisati na) Nije problem da budu smješteni u navedenim mjestima ili u RS. Mjesto ne umanjuje cjelovitost problema kojeg ti ne želiš razumjeti.
Deviza "zločinca" TIta je bila: FABRIKE NAŠIM RADNICIMA ! Deviza hazreti Bakira je : FABRIKE STRANIM NERADNICIMA ! Yebo im pas mater svima ko i Bakiru !
Agrokomerc je tokom 80tih zaposljavao 13.000 radnika
Matumatiku u mejtefe ! Velika kladuša ima 40 000 satnovnika a zlikova Abdić je u toj fabrici zaposlio 5000 nejnih stanovnika. Danas Bakir u nju smješta 5000 afganistanaca ! AKo BiH ima 4 miliona stanovnika I ČELJAD NISU BJESNA, imamo mjesta da ugostimo 500 000 Afganistanaca, PAkistanaca i Iranaca ! Ako u narednih 10 godina svake godine dolazilo po 50 000 njih a očito će ih ove godine toliko doć u još 9 Velikih Kladuša u BIH !
Ulice V.Kladuse i Bihaca su pune nekakve tamnopute mrake. Nisi u mogucnosti ni prosetati uvecer jer ti u susret ide grupa od 10 muskaraca koja bi mogla volu rep iscupat. Zene su se razbjezale a i kao muskarac nije ti bas lako. Svi oni koji pisu kako im treba pomoci nisu iz krajine oni zive u drugim dijelovima bih koja nema doticaj sa ovim problemom i ne razumiju sustinu problema.
Fikrete Abdicu jebemo ti familiju!
Dosli ko stakori bez imalo postovanja prema drzavi i narodu, a mi cemo ih ugostiti, uzas, do prije mjesec ih zalimo.. gledaj sad
Napravite im pokretnu traku za paštete i tops , oni nek samo legnu i motaju džointe.
Napravite im pokretnu traku za paštete i tops , oni nek samo legnu i motaju džointe.
Deviza "zločinca" TIta je bila: FABRIKE NAŠIM RADNICIMA ! Deviza hazreti Bakira je : FABRIKE STRANIM NERADNICIMA ! Yebo im pas mater svima ko i Bakiru !
Nek ih Bakir zaposli.
Bravo, kad se čuje da može 5000, nagrnut će ih još, pa će onda trebati smještaj za 10 000 itd, itd. Šaljite vojsku i graničnu policiju na granice hamelji nesposobni!!!
Oni ce nama povecati poreze, pdv , cijene struje , cijene hrane da bi nahranili ove parazite kriminalce
Prave li se to baze ? SF SN
Deviza zločinca TIta je bila: FABRIKE STRANIM RADNICIMA ! Deviza hazreti Bakira je : FABRIKE STRANIM NERADNICIMA ! Yebo im pas mater svima ko i Bakiru !