Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi su već jednom nogom u BiH samo što mi to ne primjećujemo, ili ne želimo, tu su Sberbank i Gazprom koji imaju poslovne jedinice širom BiH, zatim se sve više govori o ruskim paravojnim jedinicama, s vremena na vrijeme i Putin spomene BiH, dok se Dodik svakodnevno hvali rusima, ima tu nešto
BiH nikad neće da bude pod Ruskom čizmom!
@God6of9Love ohladi malo rusi su bili u istim govnima kao i mi devedesetih i razisli se fino,amerika je diktirala sve i nama zaćerala da se pobijemo i zato svaki glupan koji ima nesto protiv Rusije glede rata nije normalan(to sto su imali svojih ratnika u bih je isto sto smo mi imali onu arapsku gamad ,sto ih aljo doveo)i to je tako u ratu Al americi zelim veliki rat i nek se dobro pojebu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj tekstopisac ili je placen od proruskog lobija ili je glup da nevidi sta se desava. Halo, covjece... Rusi su pokusali da ubiju Djukanovica i da izvedu puc u Crnoj Gori, sa ciljem da Crna Gora ne udje u NATO. Pokusali su izvest drzavni udar u Makedoniji sa ciljem da se Makedonija ne priblizi EU i NATO-u. Sta nas tek ceka u oktobru nek nam je bog na pomoci.
slabo su to izveli skroz... ne mogu CIA-i na noge
@dikobraz A sta je bila alternativa za Makedoniju? Da gledaju u kip Aleksandra Makedonskog i da nikad ne udju u EU i NATO ili da uklone taj betonski komad i sebi otvore perspektivu Evropske Unije?
Sjećam se kada su amerikanci bombardovali srbe i srbsku nejač. To se može ponoviti zato dobar Putko a Dodik lezi dole takooo.
već 2 puta me skidaju zbog komentara, kako su se čobani tukli preko magarca zna se ko je crka
OVO ĆE BITI KO KAD SU SE ČOBANI BILI OLI TUKLI PREKO MAGARCA ZNA SE KO JE CRKA
Ne mirise ovo na dobro
Historija se ponavlja. Opet će se preko naših leđa koplja lomiti velikih sila. Svi smo u istom kHurcu a smatramo da smo kao nekome bitni. Jbo stoku, i nismo nizašto drugo nego za šaketanja.
Svima koji šire mržnju, nacionalnu, vjersku i rasnu netrpeljivost, veličaju ubijanja, mučenja, silovanja te maltretiranja preporučujem da se vrate svome pretku tj. da idu direktno u KU2AC!!!
Poserem se na nato
cuj budjenje rusije...da oce amerika zasovit
POKOJNA BABA STANA BI UVIJEK GOVORILA NEMA KURrCA DO BEGOVOG Znala bi prije rano ustati umiije se, pomoli se tri puta se prekrizi i ode do Turcina Baba stana nije znala hoce li se ziva vratiti, kad je turcin uhvati. Al svaki put bi isla, godilo joj.
rusi nece vasih jabuka budale srbske idioti
buđenje svega pred izbore...
BiH neće nikad pod Ruskom čizmom da bude!
NATO, AMERICA, CANADA AUSTRALIA KO JE Rusija ? Hahahahahahah.
Situacija je mnogo sofisticiranija nego smo svjesni, a nakon objave novih oružja samo će se usložniti.
realno rusi su u vidu dodika dobili besplatno budalu da zajebaje narod , on im se punudio a za uzvrat oni ce mu pomagati da zajebaju nato , ovo je malo prosto recene ali tako je , ipak na kraju je lova kod evrope i usa i bice kako oni kazu jer rusi e mogu finsncijski pratiti zapad , dobro ce nas dodo napatit prije nego pobjegne za kipar i rusiju