Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čovjek nije normalan...Premijer kantona preuzima komandu nad jedinicom za podršku...za ovu izjavu se ide u zatvor, pa kako će politička ličnost upravljati policijom, ministre nepismeni, šta valjda da joj naredi da hapsi sve koji nisu glasali za SDP.
kakva drzava takva i elitna policija, jadno je ovo sve kad se po vladi raspravlja kad ce komesar testirati elitnu jedinicu koja mu je direktno pod komandom. ovakvih testiranja bilo je na desetine i nikad se nije dizala prasina oko toga niti je to bila briga ministra ali kao je doslo vrijeme da se testiraju \"specijalci\" koji nikad do sad nisu polozili test ili nisu istom pristupili iz koje kakvih razloga a pravilnik kaze da nemogu biti u jedinici ako nezadovolje onda se umijesala politika kako bi zastitila bajne \"specijalce\" ili bolje receno drugove
Pa SDA opstruira citavu drzavu