Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E SLUSAJTE SVI SADA DA VAM JA KAZEM NEMATE POJMA KAO PRVO KOJE SU SREDNJE SKOLE PRIJE RATA U SARAJEVU POSTOJALE,U RAJLOVCU JESTE BILA SREDNJA VAZDUHOPLOVNA PRI BIVSOJ JNA I MINISTAR BUDIMLIC JU JE ZAVRSIO PRIJE RATA JER SAM JA BIO S NJIM A U RATU JE TAKODJER BIO I BORIO SE ZAJEDNO OPET S MNOM NA NAJGORIM LINIJEMA PRVE ODBRANE GRADA A KAD JE NASA ARMIJA DOSLA DO OPREME SA KOJOM JE NAS BUDIMLIC MOGAO DA RADI SVE BITNO STO JE TIM U RATU URADJENO ON JE URADIO SAMO SE NIKADA JAVNO NIJE ZELIO ISTICATI.SVI VELIKI DOKAZI PROTIV RATNIH ZLOCINACA ON I NJEGOVA JEDINICA SU UHVATILI.PREMA TOME NE PRICAJTE ONO STO FAKAT NE ZNATE NI O LJUDIMA NI O DOGADZAJIMA.NEGO SU HAJKU DIGLI PROTIV NJEGA JER JE OTKRIO SVE KRIMINALNE RADNJE KOJE SE RADE U POLICIJI I HOCE IM STATI U KRAJ,A PREPALI SU SE ONI KOJI IH RADE A VI KOJI POJMA NI O CEMU NEMATE STE I NASJELI.MALO PROPITAJTE STA RADI TAJ KOMESAR I DJOZO I ZASTO SE ONI TOLIKO BUNE STA LI JE TO MINISTAR OTKRIO PROTIV NJIH.STANIMO KORUPCIJI U KRAJ SA BUDIMLICEM
Ovaj Budimlić je lažov, pogledajte biografiju, slagao je da je završio pilotsku vojnu školu BiH, što nije tačno.Prvo BiH nema tu školu niti je ikada imala, mi nase kadrove obučavamo i obučavali smo u Školi vojnih pilota OS Hrvatske i OS Turske.Osim što je završio Srednju vazduhoplovnu školu bivše JNA u Rajlovcu, niti je ikada imao, niti ima veze sa vazduhoplovstvom, pogotovo u Armiji BiH ili kasnije OS BiH, mada nam je taj kadar u toku agresije na BiH trebao.Gdje je u toku agresije Budimlić bio to on zna, znam samo da nije bio ni u jednoj vazduhoplovnoj grupi Armije BiH.
Ama, pusti partiju, nego mi odgovori na pitanje. Šta je to, konkretno, što ministar ne radi kako treba?
Neupućeni jel to po partijskom diktatu pišeš ovdje tekstove.Budimlić ne radi nista kako treba ako te zanima ali pošto su te iz partije natjerali da braniš državu za čovjeka mi te razumijemo, samo uzaludan ti je posao policija se digla da ga smijeni i da se oslobodi kriminalca i mislim da će uspjeti.
Koji ublehaš majko moja.Nije on mister Bin on je Al Capone.Imao je dobre učitelje sve prvaci u tenisu sada hoce policiju pod svoje pa da reketirraju po Sarajevu do milje volje. podrska mupovcima nek smjene ovog bandoglavca .
Pa hajde da čujemo već jednom, šta to Budimlić ne radi kako treba? Ako vas ne interesuje politika ne bi vas ni trebalo interesovati ko je ministar, zar ne? Što se tiče sigurnosti, zar nije komesar odgovorniji od ministra? Komesar je taj koji može narediti bilo kojoj jedinici da ide negdje i radi nešto. Ministar ne može. Depolitizacija, sjećate se?
Neces podnijeti ostavku već ćeš biti smijenjen radi ne sposobnosti i kriminala.Niste politizirali Tužilaštvo i Sud, sva sreća, u zatvor ćeš ti moj Budimliću zajedno sa Damirom koji te i doveo da radis za njega i partiju.
Radim u MUP-u već 25 godina, ovakvo prepotentno smeće nisam do sada vidio u MUP-u kao što je ovaj naš Mr.Bin. On misli da je služba sa njim postala i sa njim će nestati, a nezna da nije tako.Ministre idi odakle si dosao ili radi svoj posao a nemoj nam politiku uvoditi u nase redove, to je prošlost, MUP se djelio 1992 godine a znamo kako, nemoj ga ti ponovo djeliti nesposobnjakoviću.Ko te doveo ne znam i ne zanima me, možda tvoj badzenog, možda Zlatko, ali znam tko će te izbaciti iz MUP-a.Izbacit ce te posteni policajci koji rade svoj posao posteno i casno i kada podješ povedi i par ulizica koje su pokazale svoje pravo lice, mi nista necemo izgubiti a ti ces dobiti par uvlakača.
Ministar Budimlić je unio razdor u MUP KS, ima par ljudi koji ga podržavaju a koji nisu pomolili nos iz kancelarije, vječiti službenici, dok ga istinski policajci ne doživljavaju kao svog ministra.On je jedan obični igrač stranke koja ga je postavila koji želi od policije napraviti OZNU da hapsi prema partijskim instrukcijama.E neće moći Budimliću, nas ne zanima politika na tvoju žalost i žalost tvojih naredbodavaca, idi netrebaš nam spodobo.
HAHAHAHAHAH,, PA NARAVNO DA NEĆE PODNIJETI OSTAVKU.LIJEPO SE UBETONIRAO NA OVOJ POZICIJI I ČEKA KRAJ SVOG MANDATA.PSI LAJU A VOZOVI PROLAZE !!!!!!
Policjaci, posto vas ministar misli da je anketa koju ste sproveli farsa i podvala, sprovedite je ovdije. Jednostavno se izjasnite dali na celu svog ministrastva zelite Muhameda Budimlica
Ja sam policajac vise od 20 godina, radim u MUP-u KS. Cinjenica je da gosp. Budimlic od kada je postavljen na mjesto ministra u nasem ministrastvu prema svim uposlenicima ima macehinski odnos. Ne mari u kakvim uslovima rade njegovi uposlenici, smatra ih manje vrijednim, nepismenim, zatupljenim, korumpiranim i glupim. Mozda to i jesmo. Ali gospodine Ministre, zar Vi nebi trebali stati u odbranu ovog ministrstva, a ne raditi na njegovom razgradzivanju? Nas ne interesuje politika, mi svoj posao radimo casno i posteno u interesu gradjana naseg kantona. Ovo sto se desava osim sto stvara losu sliku o nasem ministrastvu, stvara i osjecaj nesigurnosti kod gradjana, jer pogledajte desavanja u ovom nasem gradu.Kome je to u interesu? Vi ste ovdje jedan mandat, mi ovo radimo citav nas zivot. Dokazite se kao demokrata, i odstupite sa pozicije jer ocito niste dorasli ovome, gurate i nas i sebe u bezdan.
Radnici policije se organizuju samo kad je problem u plati i radu ministra. Radiosarajevo.ba redovno objavljuje fotografije nepropisno parkiranih vozila. Oni znaju samo jednom u mjesecu pisati kazne. Ostale dane to puste i tako u nedogled. Slazem se da policija mora imati nadekvatna primanja, ali mora i adekvatno biti i primjer. Nacin nosenja uniforme i izgled policajaca je smijesan. Pola ne moze ni potrcati 100m od stomaka...Prvo sredite probleme u svojoj kuci pa ih onda trazite na drugim adresama...
da je narod pametan kao što nije, pa da otjera sve sa vlasti i dovede kakve pametne omladine na vlast. Ovo se sve uzje.balo na vlasti zadnjih 20 godina .
nisi lud ima i gori od tebe