Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno je da molis onog Seljacinu od novinara da te dovodi silom u emisiju koju vodi tamo neka po tebi "dobra"(fizicki) voditeljica,a da tebe taj papak(koji radi za SDA) nagovara da blokiras sve isntitucije u Federaciji,i da napravis haos,za koji bi trebao da se optuzi SDP,a SDA kao zlocinacka organizacija da se svo vrijeme ogranicenim umovima pravi kao "opozicija(iako su svo vrijeme u vlasti) Tu pricu mozes da pricas samo imbecilima i onima koji slicno tebi imaju interesa od kriminalne SDA.
Denise svaka ti je na mjestu da se ne lazemo, jedino bi jos dodao na to da je zalosno koliko su nam svi mediji placeni i namontirani po stranackim naredjenjima. Danas vise niko nema pravu informaciju niti onda moze formirati pravo misljenje, sve je stvar manipulacije.
Budimir sam sebi stima intervju i da im pitanja koja ce ga pitati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Budimire, gradjanima treba komentar zasto si "pomilovao" kriminalce kao sto su Mirso Svicarac i ostali...
Pokazao je Budimir koliko ga je briga za gradjane kada im je blokirao mozda jedina primanja koja imaju, zasto bi ga onda bilo briga i sta gradjani zele da znaju ...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/poslusajte-kako-je-predsjednik-federacije-bih-diktirao-uredniku-ftva-koga-treba-napasti-na-televiziji/723421.aspx
Jedini predsjednik sa dostojanstvom u Federaciji BIH, covjek sa vizijom, Na izborima dobija mandat tako da su suvisni bilo kakvi komentari..
jebo nu bog mater koji ga spusti na zemlju
Smatram da je vise vrijeme da se ovaj Budimir skine sa mjesta kojeg je mnogo puta zloupotrebio i takodjer smatram da je i vrijeme da se mediji okrenu poslu i da postanu nezavisni i da ne podlijezu pojedinim politickim strankama i njihovim igrama i spletkama!
Poslusajte lazi mog sefa Fahrudina Radoncica kako tvrdi da ne postoje paravojne organizacije u BIH: http://www.youtube.com/watch?v=wpBf8ZA7C94
Gdje mu je jaran AV-AV? Vidi se da je pukao, ali bas.
iskorumpirani politikant, nista vise. prosipa demagogiju, treba ga smijeniti i svi koji barem malo brinu o grdjanima trebaju ovo podrzati.
otkud ovom covjeku pravo da se ovako bahato i ignorantski ponasa? pa kompletnu federaciju sje doveo u zastoj. znam koliko su moji morali cekati na isplatu odredjenih invalidnina a ljudi jedva kraj sa krajem sklapaju.
Do kada ce narod trpiti ovoga covjeka koji je na celu Federacije BiH, a cini najgore stvari kako za FBiH tako i za narod koji je sve vise i vise svjestan da ovaj covjek treba napustiti ovo mjesto i da treba odgovarati za sve ono sto je ucinio i pokusao uciniti ovoj drzavi i narodu!! Takodjer se vise ovo mora rjesiti sa medijima koji su postali marionete pojedinih politicara i politickih stranaka
živko, tko te postavio neka te i smijeni, ako može....
I ovo je plah lopov!
Kako se kod nas kaze mozes kako hoces, ali ne i dokad hoces", a ta bahatost koja isijava iz njegovih izjava kad tad ce da se ugasi ... profitirati na stetu gradjana kod nas nije nista novo, ali nadam se da ce Budimir sto prije da snosi posljedice zbog svog ponasanja.
Poslusajte lazi mog sefa Fahrudina Radoncica kako tvrdi da ne postoje paravojne organizacije u BIH: http://www.youtube.com/watch?v=wpBf8ZA7C94
bolje da te pomiluje budo nego kacavenda i nedo bog, ceric :)))))
Ko se zadnji smije najsladje se smije moj Budimire...samo polako smjenicemo mi tebe mi gradjani cemo takve kao sto si ti ublehase smjeniti,dosta je nama da rovimo po kontejnerima,da trpimo sto nam djeca masovno napustaju zemlju,da nam zbog tebe i takvih kao ti kasne penzije,invalidnine jedini izvor sredstava da prezivimo.Sram te bilo.
Ovo je prije svega jedan necovjek koji ne bira ni nacin ni sredstva da bi sebe uzdigao,jadni gradjani sta ispastaju zbog ovakvih ublehasa.
A svakome dodje kraj,tako ce doci i ovome Budimiru.Dosta je ovakvih kao Budimir gazalo nasu drzavu i unistavalo je,dosta je bilo vise.Moramo im stati u kraj.
To moze samo na izborima u oktobru da se rijesi, nadam se da ce narod znati iskoristiti moc koju ima u svojim rukama i da nece dozvoliti da nam se unisti ovo malo zemlje sto su nam nacionalisti ostavili.
Poslusajte lazi mog sefa Fahrudina Radoncica kako tvrdi da ne postoje paravojne organizacije u BIH: http://www.youtube.com/watch?v=wpBf8ZA7C94