Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Budimire bolj ti je samo da budes miran
isti si kao i ostali, nema razlike medju politicarima
neku noć su na "bht" on i raguž nešto laprdali, ne zna se ko ima gora rješenja. onog što god su pitali, on počne govoriti o nekakvim europskim vrijednostima, kako srbe ubijediti da su nato i eu budućnost bejha, europske vrijednosti, kako omladinu zaposliti,europske vrijednosti, šta je budućnost bejha, europske vrijednosti, kakvu vanjsku politiku treba graditi bejha, europske vrijednosti, a ovaj budimir je pacijent samo takav.
Laprdali? A Covic se nije ni pojavio. Mene vise smeta njegov ignorantski odnos prema javnosti, nego laprdanje ove dvojice. Ne znam kako tebe ne iritira to da Dragan sebi uzima za pravo da sebe smatra univerzalnim vodjom Hrvata u BiH a sa druge strane ovako nas podcjenjuje. I nije samo to razlog zasto ni njega hr narod trebao ignorirati.
da da, laprdali.. a univerzalni vođa hrvata može biti samo onaj ko dobije najviše hrvatskih glasova.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A vrijeme je znaci da krenemo nizbrdo ponovo je li gospodinu Budimiru? Ne svidja vam se sto je SDP toliko toga uradio i sto je zastitio gradjane od korupcije sa paketom antikoruptivnih zakona itd.?
...veličanstven? ...ono 50-60 duša...
Meni nikako nije jasno kako je ovaj Budimir na slobodi? Primao mito, oslobodio preko 200 kriminalaca putem mita i nikom nista...