Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po ovom se vidi koliko je budimir zalutao u politiku i kako pokusava da manipulise sa gradjanima i da se ogradi od haosa koji je samovoljno i nezakonito izazvao
Donosio je pravno upitne odluke,ovi pokusaji su davljenicki pokusaji,mislim da je doslo vrijeme da napokon se kazni za svoje kriminalne radnje,greske i pokusaje destabilizacije nase drzave.
Pa sad mora da izmislja neke gluposti kako bi izgledalo da je za haos kriv neko drugi, a ne on... Valja se oprati sad nakon idiotskih poteza i haosa koji je izazvao...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ma vi da nama ukinete plate na pola godine, od socijalnog bunta ne bi ništa bilo, takav smo mi narod..nažalost.
...zado nacionalistički bunt raste i goji se...
Najludji citati :D http://www.youtube.com/watch?v=T7FIrq2Sa9c
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo jos nek ga zamoli da sav novac ode direkt njemu u banku hehehe a svasta...
Ovaj covjek treba da sto prije bude smjenjen,da mu se zabrani djelovanje,jer kako vidimo zaista radi protiv ove drzave i njenih gradjana..Da ljudi nemaju invalidnine,te da i svi ostali budjetni korisnici ispasatju zbog bezobrazluka jednog kriminalca kakv je Budimir,to ne moze i ne smije da se vise desi.
Budimir je definitivno samo jedan od onih koji ovu zemlju po savku cijenu zele da uniste.Budimir radi stvari koje su ocito negativne za ovu zemlju,to je posatlo jasno,smjeniti jednog Krajinu samoincijativno i van svojih ovlasti,a potom tvrditi kako mi ne trebamo ministra finansija,je namjnska prica,potom ima naredbu da povuce tu odluku,on to ne zeli,vec se igra sa zivcima gradjana i kao zeli da imenuje neke pomocnike...Ovo je suludo sta ovaj covjek radi.
Zar da zbog ovoga punogloovca moj otac čeka da primi invladininu, zar zbog njega hiljade građana BiH čekaju na jedini izvor primanja, na koju marku da prehrane porodicu, fuj stid me gdje živim
Šta sada ga neko treba vaditi iz gov.ana u koje se sam uvalio?Budmir je dokazao ovim činovima u poslednje vrijeme da je jedan od najnesposobnijih političara bh prostora
Budimirova zadaca je da stvori sto veci cirkus u FBIH. Kriminalac koji je bogatstvo stekao uzimajuci mito od pomilovanja gleda kako ce blokirati rad kako bi bio u centru paznje i promovisao se.
ma budimire kralju...samo ne kontam onog niksica. on se nesto upinje, ko veli i on bi nekome da kontrira. a seljacina stroga....on se obraduje ko malo dijete na ovakve poteze budimira. Kao malo djete, ono tipa "eno ga krivac"...drzte ga. jao seljačino konjička. al valjda mu je jasno da je on samo lagumdzijino "topovsko meso" i nakon ovog mandata cao niksicu seljačino neotesana i neobrazovavna
Imas neke primjedbe na rad vlade? Informisi se sta je sve uradjeno za 3 godine pa ce ti biti jasno da je uradjeno vise nego za 17 godina vladavine stranke demokratske akcije ;)
Budimire napusti BiH živ bio
Sretna vam Nova Godina!
Sda nas pljackala 20 godina,unistili su citavu privredu Federacije,stvorili stotine hiljada nezaposlenih,i sada su upregnuli Budimira(uz velike novcane naknade) da nas koci,da pravi stanje haosa,da zaledi politicku situaciju u Federaciji, jer samo u takvoj situaciji kriminalci iz SDA i dalje mogu da ostanu na vodecim mjestima po Javnim preduzecima,tj samo na taj nacin mogu da sacuvaju "moc",na kojoj rade 20 godina,i zasto bi sada ulagali u drzavu i zasto bi zeljeli da obicni gradjani zive bolje,kada to mogu samo oni.Dovoljno im je vidjeti direktore sa mjesecnim primanjima od 40 hiljada KM,i bit ce nam jasno zasto sve ovo Budimir radi.(daju i Budi bar 20000 mjesecno,za ove usluge)
Pa bas se ne vidi ko u stopu prati sta ko pise po Klixu,tj ko reaguje na svaki napisani post,i ja sam placenik,a ti si ovdje kao slucajno.Hajde,nemoj samo da mi zaprijetis da cu da dobijem "po prstima i po nosu"(to je sve sto te tvoj neinteligentni predjsednik moze nauciti ;))
Bit ce blago gradjanima Federacije,ako SDPu bude "adio",bas kao sto im je bilo i u proteklih 20 godina,uzivali su,haha.Bjezi umu ograniceni ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Budimire, kreni raditi nesto sto ce valjati svim gradjanima a ne samo tvom dzepu i SDA.
majku ti četničku, ne potpisuj nista.
Nema veceg kriminalca!
STO SE NEOGLASI STRANKA "FASTICKE" AKCIJE...NA CIJOJ JE ONA STRANI.... HOCE LI KUPIT POLITICKE POENE NA OSNOVU OVAKVI BLOKADA???
i tebi dijasporac ne bi lose bilo da dva puta pročitaš prije nego jednom postiras.
Smucalo opet u akciji. MOZETE LI DA OBRISETE LAZNI PROFIL OVOG BOLESNOG COVJEKA? http://www.klix.ba/profil/lejiina_sestra
e jes te syebo hehe
onaj osjecaj kad bivsi robijas nesto zahtjeva