Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad razmisljate o civilnoj zastiti,kad vam ovoliko treba...gdje ste ranije bili??
ustaša polupismeni našao soliti pamet...
eee kume ti se uvalio aa na tri mjeseca pa ce Budko da izbori vise love da bude zastalno aaaaaaaaa :P i prije neg sto pocnes sa psovkama -.- shala mala
BUDIMIRE: SISTEM U OVOJ DRZAVI NE FUNCIONISE ....
Otkako smrdljiva komunjara Raif Dizdarević \'91. razoruža TO i ukide CZ - ništa u ovoj zemlji ne funkcionira.
Radim u civilnoj zastiti opcina novi grad sarajevo, ugovor mi je na 3 mjeseca, a dovoljno novca nema! kada se desi neka prirodna nepogoda svi gledaju u civilnu zastitu i zasto nema opreme i novca, a kada se nista ne desava niko ne izdvaja pare za CZ.. Ovo je samo suplja prica i prebacivanje odgovornosti s jedne strane na drugu. Generalno svi su zakazali !
Civilna zastita vam i onako godinma samo sluzi za pranje para!!! Svake se godine izdvajaju pare iz budeta za civilnu zastitu,a kako znamo i netreba nam bas svake godine 100% njenih usluga!!
DOBRO STE SE SJETILI NI KAD JE SNIJEG DO VRATA NI KAD SU POPLAVE NI KAD SU POŽARI NI VANREDNE SJEDNICE VLADE NI BILO ČEGA DRUGOG
Vratimo Ustav Re-publike Bosne i Hercegovine DA BI NAPOKON DRZAVA MOGLA FUNKCIONISATI NORMALNO !!! Pozdrav Predsjedniku Budimiru !!!
Budimire, otkri i ti Ameriku? Ha?
koji mamlazi tamo rade dobro je itko živ u ovoj zemlji
...jel\', ljeba ti...