Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Desnica... Nikada me nije iznevjerila..
Tako je Tihi , svu bagru vanka ...
Budimir, međutim, može izvesti i kontraudar. On, prema Ustavu, može ne samo razriješiti premijera i ministre,( u ovom slučaju SDP-ove) već i raspustiti federalni parlament. No, ministre može razriješiti samo na prijedlog premijera i uz supotpise druge dvojice dopredsjednika, a supotpisi dvojice dopredsjednika potrebni su mu i za odluku o raspuštanju federalnog parlamenta. Zanimljivo je također, kako od Mirsada Kebe ( SDA) nitko ne traži ostavku, niti on daje bilo kakve izjave. Zlayoglu-ovi ocigledni postupci za apsolutnom vecinom u vladi i parlamentu da moze sve kontrolisati i raditi sta mu je volja, RUSENJE DRZAVE!!!!!!!!!
Obavještenje: Zlatko Desnica je konačno i potpisao za SDP, eto da znaš, ne čudi me što i to neznaša kao što neznaš ni šta radiš u ovih dvije godine. Ti znaš da su u SDP uglavnom takvi, SDA u je trebao da popuni kvotu Srba , znali su da je on izdajnik kao što i za tebe znaju, ali eto Desnica bio i na sreću otišao, samo funkciju ti neće donjeti oni znaju da ti to neznaš, pa neka ti neko0 kaže, a šta ti ustvari znaš?
sda pobjeduje hvala bogu ne mogu nam nista
ZLOTVOR DOBRICA ĆOSIĆ O ĆASKANJU SA ALIJOM IZETBEGOVIĆEM PIŠČEVI ZAPISI (1981-1991) - 12. deo Od ovih razgovora za mene je mnogo značajniji bio razgovor s Alijom Izetbegovićem, koji smo vodili na njegov zahtev. Razgovarali smo u jednom velikom salonu hotela \"Holidej in\", u kome smo bili sami. Alijin sin, mislim da je arhitekta, koji je pratio oca, služio nas je kafom. Kelneri se nisu pojavljivali. Naš razgovor je trajao četiri sata: od šest po podne do deset uveče. http://forum.krstarica.com/entry.php/32664-Dobrica-%C4%86osi%C4%87-12
Druze Zlaja jel ti Damir prebro jaja...hahahahahahahahahahahaha
Prelazi Desnisa ovamo su nasi da mirnim putem uzmemo i ovo 24% Ovamo je ZLAJA,LAZA,ZELJKO,PUDARIC,CO VA,LJUBIC,RADONCIC,prelazi staces sam tamo amo su tvoji prelazi dok ti nije kasno bre coce nes ni tamo ni vamo!!!!!Ovo nam je zadnja sansa da napravimo sto nije mogo:RASA,RATKO,DOBRICA,MILE i sva srbska akedemija nauka imamo i sad il nikad ovi se kupuju za sicu.Nesto nasi nesto POLUTANI..
je djelovao po Ustavu i smjenio prodavača Feroelektra Desnicu, HDZ ga je ucijenio pouzdano znam. Budimire, Generale, diko Hercegovačka samo gazi ove nelojalne Sarajevo je uz tebe.
Da nije tužno i tragično bilo bi komično sve ono što su bošnjaci dopustili vjerujući svakome, ovako Desnica vraća šakom one koji su ga nahranili, a neće imati sreće oni koji kradu uz pomoć ovakvih licemjera ovu sirotinju. Opametite se narode, ne dajte da mafija preuzme sudstvo i državu, napraviće od nas ponovo srpske robove, teško nama, nema nam pomoći......
ovo mora da nam se javlja patriota iz prve minhenske brigade. desnica je fino zabio dezerteru sulji
Sram bilo Desnicu, dotakao je dno, sve mu je SDA dala smatrajući ga patriotom, a on postade saučesnik rušilaca države, sve gola mafija i krim milje, zašto je toliko Bosna krvarila da ovi sve prodaju i krčme sa RS i inim izdajnicima i lopovima, ugovaraju TREĆI ENTITET, izdajnici bošnjačkog naroda!!!!
tihi uzvraća udarac tu je i prle u pripravnosti
Bravo Zlaja, veoma brzo ce umjesto BiH bit Gologuzija
Ti si pravnik i SDP-ovac isto kao sto je Sulejman Tihic demokrata a ne nekadasnji komunisticki tuzilac i heroj a zapravo dokazana ratna pobjegulja.
KAKO LAZE STRANKA SULEJMANA TIHICA! Američka ambasada reagovala na saopćenje SDA Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u BiH Patrick Moon nije uzimao stranu u vezi sa sastavom koalicija na državnom i federalnom nivou, to je unutrašnje pitanje BiH, rečeno je danas Dnevnom avazu iz Američke ambasade, a povodom tendencioznog saopćenja koje je izdato iz propagandnog centra Stranke demokratske akcije, u vezi s Munovim današnjim sastankom sa Sulejmanom Tihićem
Morali su odmah prekinuti sjednicu, ja kao član SDP-a uviđam da su naši ministri prekršili ustav, nemojte opet slušati Zlaju,,Komšiću neka si im to rekao-