Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrad od Budimira , umjesto da pravi novu neuspjesnu stranku, trebao bi se pridruziti Sejdi Komsicu pa da sve poturice budu u jednoj stranci i da se stovatelji poturica ne dvoume za koga glasati, za Sejdu Komsica i Budimira ?!
nije samo to sto ima vise stranaka nego dobra imana smisljaju za stranke cuj stranka prava i povjerenja nebil ko za njeg glaso ko on sad neki postejak ovo je i za ismijat a i za zaplakat nazalost kad vidim kakvih politicara imamo u BiH.
jos jedna stranka, pa dokle ide ovo vise sa strankama!!! ima li iko vise stranaka a da je gora drzava!!
jos jedna politicka stranka koja ce biti na budzetu,i jos ostataka iz nekih drugih partija... i naravno da hoce da sebi obezbjedi poziciju
Kod nas je izgleda postao trend osnivati stranke i time izmusti svaku paru iz budžeta, budimo realni niko od njih ne osniva stranke da bi nama-narodu bilo bolje vec da bi pore svojih nekoliko plata od vise hiljada maraka još više napune svoje a isprazne nape, ionako prazne džepove! M.a.m.i.c.u. im profitersku, OLOŠI!
Molim tuzilastvo i po,iciju da ispitaju kome je sve u protekle dvije godine Budimir potpisivao pomilovanja, da li je za to imao saglasnost Komisije za pomilovanje pri Ministarstvu pravde Federacije BiH, te da li je u tim pomilovanjima moglo doći do mogućih krivičnih djela sa finansijskom pozadinom.
S obzirom na to da predsjednik Federacije BiH Živko Budimir ne prestaje sa blokadom i opstrukcijama kada je u pitanju davanje saglasnosti na imenovanje nedostajućih sudija Ustavnog suda Federacije BiH, te da ne prestaje obmanjivati bh. javnost provjerama po nalogu Sulejmana Tihića i SDA, a sve u svrhu odugovlačenja i odgađanja cijelog procesa, predlažemo nekoliko stvari.