Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fina familija kao i vecina Sandzackih.Babo dosao u opankama,stariji sin kriminalac,mladji osudjivan za silovanje maloljetnice.Do jucer ovce cuvali a sad vedre i oblace u Sarajevu.e moj seheru na sta si spao.
MULIĆI SU VARALICE I LOPINE!
Joj \"metropole\" kada vidim ove slike!
@0591 Ljakse sjenicki, jesi to dobio bijele carape, milje za-na-televizor i zlatne felne od Mulica, da ih malo branis? haha Kakav crni ti i Sarajevo. Vidio ti nisi Sarajeva, osim kada dodjes kod rodjaka koji su sljegli ovdje, pa obucete sinteticke trenerke a po gradu, i odetete da se slikate s golubovima kraj Sebilja, dok vam se mahalci smiju....
@0591 \"Neka ovaj razgovor bude priveden kraju\" Sta ti sebi umisljas ko si opancaru Sjenicki???
Selo jel? Jado jel? Eto ti inteligencije. Jedan krenuo s pričom i odmah se svi nadovezali. Šta ti je glupi izmanipulisani narod. Ako branim ljude ne znači da sam jedan od njih. Šta, to bi značilo da si ti neki Budimir, jel. Ne dozvoljavam da se blati iz dosade! Dosta je gluposti, neka ovaj razgovor bude priveden kraju.Glupost i provale su dostigle svoj vrhunac. Nabavite si život!
Mora da si \"posten\" kao i oni ili ste iz istog sela.Isplivao prljavi ves pa se jado uvrijedio.Skupili se Mulici da komentare pisu.
Znate ih...cim tako pisete nemate vi pojma!Zna narod Sarajeva,sta se prica po ulici...godinama!Mene licno bi bilo sramota,da sam kao oni,jer se prodaju kao fini,al oni su upravo suprotno od toga.To je predstava njihova,da rade sta hoce,a poslije kao oni fini...malo sutra.Ja sam penzioner obrazovan i znam sta pisem.
E znam ih i ja, 10 puta bolje i od tebe i ostalih besposlenih komentatora. Zato si i dajem pravo da govorim. Naravno da ih znaju svi, to su pošteni ljudi kojima treba kapu skidati. I slobodno svi pljujte po meni sada i pokušajte \'sabotirati\' ovaj komentar, mogu SLOBODNO i PONOSNO reći da su to pravi, NEISKVARENI ljudi, vikat ću ako treba. I neka priča narod, narod vazda priča, istina je jedna. Okanite se, dušmani!
0591 Znamo mi njih pravo dobro!Svo ih Sarajevo zna,sve se boje da se ne procuje,al zidovi progovaraju...pukla bruka...a bice i gore.I treba o ovoj temi nadugo i nasiroko da se procuje i u misijoj rupi!!!Da prestanu hodat ulicom uzdignutih glava,a znamo kakvi su.
E, ludi Bosanci. I onda se pitate zašto ova država propada. Nisu za to krivi ni Mulići, ni parkinzi, ni Sandžak već upravo prostaci i tupani poput vas. Jedina stvar u čemu je bosanski narod dobar - omalovažavanje i kritikovanje drugih. O, glupi narode. Šta vi pričate kada veze nemate? Jel poznajete Savu? NE. Jel poznajete Muliće? NE. Kojeg vraga se onda oglašavate? Kriminalci, a? Oglasišel\' se to sveci? \'\'Nije bitno šta ti kaže, već ko ti kaže.\'\' tako da svoje izjave možete okačiti mačku o rep. Što je najžalosnije, vas uopće ne zanima sva ta gungula oko bašte i parkinga, već ste samo ugrabili priliku za traćenje vremena, prepucavanje i pljuvanje po drugima - glavna bosanska aktivnost. Marš iz kuća, nabavljajte posao i bit će vam država k\'o cvjećka!
ELDIN MULIC MULA BUNGI JE KRIV ZA SVEEEEEEEEEEE
Za razliku od mnogih koji sute ili tek prozbore koju na netu, ovaj nas sugradjanin je javno progovorio o ovom teroru koji nad sarajevom vrse kriminalci poput prozvanih Mulica, a i njima slicnih, i rizikuje svasta nesto, jer se ovdje radi o klasicnoj bandi s kojom se tesko nostiti jer za ledjima imaju strukture vlasti koje su im sve ovo i dozvolile. Svaka cast ovom covjeku i nadam se da ce se izboriti do kraja, a nadam se i da ima podrsku ostalih sugradjana, barem onih gradskoga \"pedigrea\", koji se sjecaju kako je izgledao ovaj grad dok je zaista bio grad i dok se zakon postovao, a koji zive u Opstini Centar. Ja sam u Opstini Stari Grad, pa sasvim dobro znam sta znaci bespravna gradnja i silovanje ulica od strane privilegovanih kriminalaca koje je drzava pocastila imenom \"biznismeni\", a iste su situacije i u ostalim sarajevskim opstinama. Podrska gospodinu Budimiru od strane, vjerujem, njegovog vrsnjaka, kojem je muka gledati kako ovaj grad sakate novopridosli primitivci.
HAHAHAHAHA NAROD ZNA!!!!! HAHAHAHAHAHAHA MALO PARKING, MALO SILOVANJE, MALO NAROD ZNA, MALO NE ZNA, PA ONDA OPET MALO PARKING, PA MALO NAROD OPET NE ZNA ITD. ITD HAHAHAHAHAHA SDA DEMOKRATIJA!!!!!!!!
Seljoberu iz rs-a! Prije svega, ne znas ni gdje je Sarajevo, ni gdje je ulica o kojoj se govori, ni ko je Savo, ni u cije ime ovdje govori i ko su stanari koji se zajedno s njim bore protiv ovih Mulaca.
@doslo Ne njajke! Mada, ZNAJUCI IH, i da su stigli prije 500 godina, opet bi bila ista prica: ONI SU MOZDA OTISLI IZ SJENICE, ALI SJENICA IZ NJIH NIJE NIKADA! Seljacine sa dna kace!
hahahaha Pazi, pazi seljacica sto im smeta kada se gradsko dijete pozali na seljakluk, krkanluk i kriminal koji su donijeli hahahahaha Pa bagro smrdljiva, od grada ste nam, zahvaljujuci samo ovim SDA shupcima koji su vas doveli, a koji su takodje sljegli iz slicnih prashuma kao i vi, napravili Chachak (ili Sjenicu, Rozaje ili neku slicnu p.r.i.p.i.z.d.i.n.u), pa bi jos i da vas hvalimo i da vam pruzamo ruku kada pozelite da otmete jos koji kvadrat?????? Ovi MULCI (bolje im stoji nego Mulici) su vec na nekoliko lokacija napravili klasicno smetljiste, izrovali, unakazili i ostavili tako da stoji, u po\' centra grada, jer to tako valjda ide u selendrama iz kojih su sljegli, pa bi sada da ih se odlikuje, sta li?