Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bućo euroasfalt te čeka ...
Koji je ovo lopov
LOPOVE
Još jedan uhljebaš. Znao je samo pričati, a ništa sprovesti.
Otišao si jer ti je bolje u euroasfaltu!
Daje ostavku jer će na to radno mjesto doći SDP kadar nakon što bude formirana vlast SDA SDP HDZ
Izgleda da je stranački vojnik završio misiju. Sada ide uhodanim stopama u Eurosfalt za direktora (ili konsultanta), a onda će netragom nestati.
Ko god je radio svoj posao za koji je bio strucan i ko god je pokusao da radi posteno i za zajednucu bez licne koristi taj je morao da ide.Znam jos neke veoma dobre ljude koji su pokusali da rade kako treba i nisu dobili odgovarajucu podrsku jer se veliki nisu nasli u racunici.Neki su jos tamo i bore se sa vjetrenjacama.
Novi premijer KS
Evo jedan koji je izgledao normalan i stručan u SDA napušta tu SDA. Šta je ostalo?
A kad Čura daje ostavku
Tebi je bolje vani da ides...ovde napretka nema
Sve ste uradili za deset samo osim ukupnih izdataka za vasa primanja i sve druge razne dodatke od izgradjenih atocesta nejma nista. Isplativije bi bilo da se u ovom mandatu Autoceste nisu ni trebale.
Da je jos jedan mandat, bila bi druga prica.