Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lik znaci magacioner,od radnog staza ima je Alijin tjelohranitelj,kupio diplomu na pijaci ,neovlasteno snimao ljude,sudili mu i jos ga ne mogu otjeat govnjivom motkom.dobrodosli u BiH
Almir Džuvo je bio vozač Alije Delimustafića i "završio" pravo u rekordnom roku ali blizak CIA kao i ovaj elektromehaničar.
KAD IMA SNIMLJENE SVE KRIMINALNE RADNJE SVAKOG OD POLITICARA , KAKO DA GA SKINU ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Klix navija za SDA.
Nocna mora je nama i nasoj djeci koja studiraju na drzavnom fakultetu zato sto nam se djeca sda klike smiju i govore da ce oni s privatnih fakukteta opet biti prije zaposleni jer sluze beografskoj dinastiji. Dijete jadno kaze to nije moguce a dijete sda klike kaze pogledaj kako smo Osu rijesili da je vodi nas covjek bez diplome. Popisamo se na one koji su stvarali ovakvo pagansko i koruptivno drustvo.
Klix navija za zakon, a to što bi neki po zakonu dok dobijaju, a kada gube tranga langa nije navijanje. Po važećim zakonima treba rješavati stvari, ako ima neko bolje rješenje izmjeniš zakon, ima jasna procedura. Kod nas sve ide preko koljena i nekih veza zato smo tu gdje jesmo. Samo je problem što nema ovih da rade pravedno i pošteno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cilj konakovicu je sto prije da ustupi OSU Dodiku,
Ima li ijedna stvar da Dinče nije slagao. Imat će 12 delegata u Domu naroda, smijenit će Osmicu na sljedećoj sjednici pa nista
Drugi covjek drzave BEZ DIPLOME Doktorica BEZ DIPLOME SDA vlada drzavom,sudijama,policijom....sranjeeeee
Tako je
Znate šta dobija BiH od Osmorke? Profesora fizičkog kao ministra vanjskih poslova, ministra sigurnosti s otvorenom antibosanskom agendom, nastavnika za ministra odbrane koji ima kriminalni dosje, a naša javnost nesnošljive prepirke između narcisoidnih pojedinaca ko je bolji i kapacitiraniji i slične blamaže, iz dana u dan. Horor koalicija osmaša će nanijeti trajne posljedice po državu BiH koje se neće moći više nikada popraviti, kao u slučaju SDP davanja Zakona o prebivalištu.
Nije ,,OSA,,mehmedbasic,konakovic,niksic i ostali ,,OSA,,je najjači garant opstanka BIH i njenog naroda zato je i zele stavit pod kontrolu ali nek znaju da to nikad nece uspjeti jer,,OSA,,ima najjaču mrežu spoljnih saradnika i od mosada i cia e i svih drugih zato je murphy i poludio al mu dzaba imamo mi jagomir
Jao cirkusa majko moja.Ovo vjece ministara ne moze nista.Raspasce se do kraja godine
Šibicari neškolovani iz trojke bi da skidaju glave.. Za kog je Sarajevo glasalo. .... Bolju svijest imaju Šerići
Ovaj Dino Konaković je prava ubleha... Skidamo glavu zmaju.. Ovaj bi te zmaj pojeo po svakom osnovu
king 👑
Ako Dritan isporuci Osu Dodiku i Snsdu miskim da narod Zna sta mu je Ciniti
Koliko dobija ovaj “NovinAr” od SDeeA?
Objektivno, mi nemamo interesa da se rukovodstvo OSA mjjenja barem do 2025.
I šta će sada Dino, a obećao je da nema prepreka? Odrat će ga Dragan i Mile??? Platiće veoma skupe penale, a sve po leđima svoga naroda.
novi direktor isto tako mora imati kupljenu diplomu, zavrsenu osnovnu skolu a i ne mora, 10 godina kriminalnog staza, bar jednom da se ugradio u milion maraka, da je zadojen nacionalizmom iyd its, to su nova pravila konkursa osmorke
Pa u BiH jedino mozes biti dobro pozicioniran samo ako si za jedan dan zavrsio fax, kupio diplomu itd its.